Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +2168
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow

atencjon +1127
Czy ja dobrze rozumiem bo nie śledzę tego dokładnie. Gdy Robert był w Polsce to Anka była w Hiszpanii i tańczyła bachatę z Alvaro, a jak Robert jest w Hiszpanii to ona przyleciała do Polski i tańczy bachatę z Alvaro?

Stan obecny:
posadzki: betonowe
sufit: maszynowy tynk gipsowy
tynki: maszynowe-gipsowe
#nieruchomosci #remont #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #poznan
Jak tynki są zrobione #!$%@?, no to gładzie pewnie trzeba będzie zrobić, ale z definicji na tynkach gipsowych nie trzeba robić gładzi.
Co do kosztów, to powierzchnie ścian przelicz razy stawke w twoim mieście, która
dokładnie jak prawi @mookie
Ja u siebie (ściany i sufity analogiczne) zrobiłem tylko poprawki bo elektrycy, hydraulicy zrobili sporo wgniotek i rys, potem docierka ręczna całości, grunt i farba i jest lux bez #!$%@? się z gładziami. Wyprowadzenie ścian do malowania zajęło jakieś 2 dni robocze. Mieszkanie mniejsze bo 43m. Koszty - małe wiaderko gipsu + paca i trochę papieru ściernego i