Aktywne Wpisy
Kopyto96 +499
Nie ma gorszego trendu w XXI wieku, niż traktowanie psów jak dzieci. Kiedyś pies też był uważany za członka rodziny, ale jednak ludzie mieli świadomość, że to jest pies. Dzisiaj uczłowieczanie psów to najgorszy rak, jaki można zaobserwować.
Ludzie spędzali szczęśliwe chwile ze swoimi pociechami na spacerach i wypadach za miasto, kiedy te uwaliły się całe w błocie i pokaleczyły od krzaków, a dzisiaj psórka musi buciki mieć, żeby jej się łapki
Ludzie spędzali szczęśliwe chwile ze swoimi pociechami na spacerach i wypadach za miasto, kiedy te uwaliły się całe w błocie i pokaleczyły od krzaków, a dzisiaj psórka musi buciki mieć, żeby jej się łapki

Veillo +1325
Dźwięki ambulansu czy klaksonu powinny być odgórnie zakazane we wszystkich stacjach radiowych.
#takaprawda #prawojazdy #motoryzacja
#takaprawda #prawojazdy #motoryzacja
Otóż miałem na studniach znajomą, która wyjechała na Erasmusa do Madrytu na pół roku, ale tak jej się spodobała Hiszpania, że jak skończyła licencjat to rzuciła studia i wyjechała do Barcelony do pracy i spędziła tam jakieś 4/5 lat.
No i byłem tam u niej w Barcelonie w odwiedzinach prawie tydzień.
Oprócz tego, że pokazała mi miasto to opowiedziało mi co nieco o Hiszpanii i bachacie xD
Otóż zapisała się na lekcje bachaty i mówiła, że w Hiszpanii i Portugalii ten taniec jest potocznie nazywany "zaproszeniem do seksu" xD
Jest przesycony sensualnością i erotyzmem, a jej trener to w ogóle ocieka testosteronem jak zresztą większość Hiszpanów.
W ogóle mówiła, bez ogródek, że Włosi, Hiszpanie Portugalczycy i Kolumbijczycy których poznała, bo w takim kręgu się obracała(xd), to najwięksi podrywacze na ziemi. Typy potrafią mieć po 2 dziewczyny na raz bo nie mogą się na jedną zdecydować no i jedna to im mało.
Najlepsze jest to, że ta koleżanka to serio mocne 4/10, a w pierwszym tygodniu jej pracy na komunikatorze w korpo 13stu Hiszpanów do niej napisało o propozycji jakiejś kawy czy obiadu xDD
Ja się nie dziwie, że typ z którym 2 lata mieszkałem we Wrocławiu na stancji, Portugalczyk, który z wyglądu był 5/10 175cm i sam mówił, że u siebie ma problem z wyrywaniem to tutaj potrafił wyruchać 4 laski z #tinder w ciągu tygodnia, a jak poszedł pierwszy raz na kluby to jakaś #p0lka z nim tak tańczyła, że myślał że jest prostytutką xD
Także Bobek, you need to start asking questions Bobek xD
#afera #lewandowska #lewandowski #pilkanozna #hiszpania #bachata #barcelona
W sumie może to nie jest głupie
Pofarbować włosy na czarno jak jakiś śniady z Hiszpanii
Opalic się ale tak mocno
Może p0lka uzna za hiszpana i już masz +50 do skilla ruchable szlauf
Polak skończył informatykę i teraz kosi niezły chajs, a ona siedzi z Hiszpanem który
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nikt wam nie każe wiązać się z przegrywami ale mniemanie o waszej zajebistości to jakiś absurd xD tym bardziej, że do lasek z innych normalnych krajow dzielą was lata świetlne, wiem to
To chyba tylko w twoim przekonaniu xD Trudno, żeby przegryw sam siebie nie windował w górę xD
A co jak Ci powiem, że podobne zdanie mają faceci, którzy nie mają problemu ze znalezieniem laski?