Wpis z mikrobloga

Witam, aktualizacja brania fina i wyniki badań po 3 miesiącach 0.5mg fina dziennie. Więcej szczegółów w poprzednim poście:
Wyniki badań hormonalnych po braniu 0.25mg finasterydu dziennie

Zdecydowałem się na zwiększenie dawki finasterydu i od 1 stycznia 2023 biorę 0.5mg dziennie. Jeśli chodzi o odczucia to od połowy lutego miałem wrażenie, że większa dawka spowodowała dosyć spory skok w wyglądzie moich włosów. Wydaje mi się że szczególnie zagęściły mi się włosy poza obszarem norwooda 3, stały się grubsze i zdrowsze. Co do redukcji DHT to myślałem że tym razem będzie go dużo mniej. Myślę, że z czystej ciekawości wskoczę na 1mg fina dziennie. Chcę zobaczyć czy wizualnie zauważę poprawę włosów no i zrobię ostatnie badania, tym razem żeby zobaczyć poziom DHT po kilku miesiącach na 1mg. Badania wykonam prawdopodobnie w sierpniu.

Jeśli uważasz, że jest to interesujące i chcesz zobaczyć wyniki kolejnych badań po kilku miesiącach brania 1mg daj plusa.

#zakola #finasteryd #lysienie #looksmaxing #wlosy #blackpill #wychodzimyzprzegrywu
manlet185cm - Witam, aktualizacja brania fina i wyniki badań po 3 miesiącach 0.5mg fi...

źródło: finasteryd_dziennie

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kolczaneiro: jak to ciężko? diag.pl ma testosteron za 50 zł. to dihydrotestosteron jest drogi w kij. teoretycznie najlepszy byłby pomiar glukuronianu androstanediolu, który odzwierciedla także lokalne poziomy DHT, a nie tylko systemowe, a które mogą być nieproporcjonalnie wysokie. ale tu to już w ogóle jest przewalone, bo nie tylko musisz bulić, ale jeszcze popiehdalać do jakiejś rzadkiej placówki, która ma to w ofercie.
  • Odpowiedz