Mogę się mylić ale dziwne dla mnie jest to że co chwilę jeżdżą do Dżunku i dowożą "lunch" do przedszkola. Podejrzewam że za wyżywienie dziecka w przedszkolu trzeba po prostu zapłacić bo nie wierzę że każdy rodzic codziennie musi dziecku dowozić swoje jedzenie:) Oczywiście narracja klapka jest inna. #raportzpanstwasrodka
każdy rodzic codziennie musi dziecku dowozić swoje jedzenie:)
@dizel81: moze by o to zapytać na tym ich forum fejsbukowo-kampuczańskie tego przedszkola? nie pamiętam jak to sie nazywało.... muszą mieć jakieś obiadki, nie chce mi sie wierzyć że nie
@POTEZNA_HAUBICA: no co ty, nikt tak tu nie twierdzi, tyle że ten typ kreuje się na wielkiego biznesmena i zarobasa, a prawda jest taka że żyje tylko z jutuba i żebraczych zbiórek od ludzi. Na alkohol zawsze ma, a na truskawki dla dziecka już nie ma. To samo to przedszkole, twierdzi że wydał na pół roku ponad 1000 dolarów na nie, a prawda jest taka że 3 pierwsze miesiące są za
@dizel81: nauczyli dziecko jeść tylko słodycze i frytki to ta pewnie nic nie rusza z przedszkola. I potem płacze że głodna (było na filmie) wiec rodzice dają się manipulować i dowożą smakołyki małej.
@dizel81: dizel z całym szacunkiem,ale gapie śmieciowi, który teraz jest haubicą nie wytłumaczysz niczego. To śmieć, a piszesz do niby człowieka . Śmieć zalożył nowe konto haubica . Dowalcie temu misiu please :)
Nikt bardziej nie dołożył się do obrzydzenia patriotyzmu i katolicyzmu niż odpowiednio pis i kościół katolicki. Nie żadne lewaki, lgbt, blmy, globaliści i inne nwosy sorosy gatesy. #bekazpisu #bekazprawakow #sejm #tvpis #polska #polityka #polityka
Podejrzewam że za wyżywienie dziecka w przedszkolu trzeba po prostu zapłacić bo nie wierzę że każdy rodzic codziennie musi dziecku dowozić swoje jedzenie:) Oczywiście narracja klapka jest inna.
#raportzpanstwasrodka
@dizel81: moze by o to zapytać na tym ich forum fejsbukowo-kampuczańskie tego przedszkola?
nie pamiętam jak to sie nazywało.... muszą mieć jakieś obiadki, nie chce mi sie wierzyć że nie
Wierzę w wasze chęci <3
Na alkohol zawsze ma, a na truskawki dla dziecka już nie ma. To samo to przedszkole, twierdzi że wydał na pół roku ponad 1000 dolarów na nie, a prawda jest taka że 3 pierwsze miesiące są za
Komentarz usunięty przez autora