Aktywne Wpisy

olito +177
Co smiechłem to moje, u znajomego sąsiad z piętra niżej zrobił sobie szafę na klatce. Co prawda na piętro przypada tylko jeden lokal, ale i tak #patologiazmiasta . Czułem się jakbym przechodził komuś przez mieszkanie. #polskiedomy #heheszki #szafa

źródło: temp_file4056495158427012092
Pobierz
Melkovva_ +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
// Zaplusuj to Cie zawołam po kolejne kody do Wolt
Kod się łączy z innymi kodami, jak nie masz konta to można odebrać 60 złotych (4 x 15 zł) więc można zjeść dzisiaj za niemal zero bo 25 złotych taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
➡️ Więcej info o kodzie i więcej kodów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) na stronie KodPromo.pl
kod: KWIECIEN
Ilość kodów limitowana, dodajcie jak najszybciej do swojego konta. Kod ważny 31 godzin od wprowadzenia.
#wolt #woltkodyodlubiekiedy (21 obserwujących)
PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje ponad 2,1 tysiąca mirków (。◕‿‿◕。) Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na prawie 5 tysięcy złotych - na np. Booking, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami, Flixbus, a nawet na odebranie gotówki na konto etc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wolt działa w: #bydgoszcz #gdansk #gdynia #katowice #krakow #lublin #poznan #rzeszow #szczecin #warszawa #wroclaw #lodz #bialystok
źródło: Wolt
Pobierz@mat9, @ninetyeight, @itolek100, @Jestem_tu_nowy, @PoProstuOn, @jamysle, @Shotu, @ptai66, @JohnyBlack007, @szakalq, @Lu7yn, @przegro_pisarz, @radkoslaw, @Cebulon, @wiktorek_pl, @Luck_89, @pharmaki, @Naniel, @Frixxx, @maciek13cm, @bartus118, @Hubra
Jeśli poprzedni wpis plusowałeś dla kodu z Pyszne to i tak zaplusuj, jak się pojawi to Was zawołam, one się bardzo szybko rozchodzą
kod:
@MajowyWurst, @Radkovv, @itolek100, @szakalq, @Jestem_tu_nowy, @breskali, @Licho87, @artexus, @Prawusek12, @Newendro, @przegro_pisarz, @Mialczyn, @Kawunia_z_rana, @UgandaWarrior, @Dworski, @Snusmumriken_, @bula1899, @WoodyzZZ, @Orinosuke, @Yanush3k
Z okazji dnia Prima Aprilis kod na 10 złotych. Ilość kodów limitowana, dodajcie jak najszybciej do swojego konta.
kod: BEZBEKI