@zasko_da_gama a ostatecznie "zdechło"? Już jest ten wasz bankrut? Jest delisting ostateczny? Coś długo z tym się schodzi, wcale nie krócej niż nam z czekaniem na squeeza, z którego tak kpicie, więc z czego kpicie? Z braku rozstrzygnięcia?
Przeklej też mojego posta, w którym zalecam sprzedaż wszystkim, którzy nie mają nerwów na bujanko i medialne zagrywki, ja sam w sierpniu sprzedałem część by grać tylko zyskiem. A w tym roku za
@Philip_z_konopi: odwracanie kota ogonem, nowe, nie znałem ( ͡°͜ʖ͡°) gościu, spółka na którą naganiałeś (zapierając się że wszyscy się mylą, i że Ryanek w życiu by nie sprzedał) spadła z $19 do $0.3, bankructwo wisi nad głową, a i tak będziesz się zapierał że twoja ówczesna teza nadal jest poprawna XDDDDDDD
i oczywiście zyski zrealizowane, po wcześniejszym zapieraniu się że będzie diamonhandowanie XDD
źródło: philip
PobierzPrzeklej też mojego posta, w którym zalecam sprzedaż wszystkim, którzy nie mają nerwów na bujanko i medialne zagrywki, ja sam w sierpniu sprzedałem część by grać tylko zyskiem. A w tym roku za
i oczywiście zyski zrealizowane, po wcześniejszym zapieraniu się że będzie diamonhandowanie XDD
spokojnie,