Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +391
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +18
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
@Goronco: Jakim trzeba być nieudacznikiem życiowym, by nie dość, że jeździć komunikacją, to jeszcze nie mając na bilet
@cybulion: XD
Nie wiem jak można wykazywać taką nienawiść do kogoś, kto nie kupił biletu. Zrozumiałbym jakby zwyzywał Twoja matke od #!$%@?, ale czemu fakt, ze ktos nie kupił bileciku powoduje u Ciebie taki wylew jadu? ;d
Ja też często nie kupuje biletów. Co miesiąc zabierane są mi wbrew mojej woli tysiące złotych na przeróżne instytucje
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem że ssmani, zomowcy, naukowcy mengelego, ruskie trole też są ok? Oj polaczki z kultem #!$%@?
@Goronco nie ma to jak porównywać kompletnie różne rzeczy
@cybulion: Na szybko sprawdziłem i w 2020 Kraków przeznaczył na MPK 51% środków a z biletów uzyskał 49%. Tak więc xD. Mieszkaniec Krakowa i tak większości utrzymuje MPK tak czy inaczej nawet jak z niego nie korzysta, to jest dopiero złodziejstwo.
@Goronco: nie ma za co, jeśli to Ty, chłopczyku z zielonym plecakiem (。◕‿‿◕。)
@Goronco: musisz nowe konta do bejtów zakładać bo zbyt rozpoznawalny jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora