Wpis z mikrobloga

Strajk 4.06.2023

Strajk jest całkowicie dla wszystkich, którzy chcą, aby Polska była demokratycznym, niepodległym krajem.

@komentator_2020: zaraz od k0nfiarzy się dowiesz, że prostest przeciwko PiSowi jest lewacki i anulują marsz.

Edit, j--------e, k0nfiarze są bardziej przewidywalni niż sądziłem XD
  • Odpowiedz
Tak czytam tutaj komentarze to nieważne o co jest ten protest ważne żeby protestować? xDDDDD
  • Odpowiedz
"Piekło kobiet" xD jeszcze większe piekło młodym heteroseksualnym chłopakom sprawi lewica

@Matti28: piekło to te kobiety dupsko, jak Chad z tindera sklepał podczas bolcowania
  • Odpowiedz
@komentator_2020:

TVPiS na marszu opozycji: NISKA POWTARZAMY N I S KA FREKWENCJA! KOLEJNA ROSYJSKA PORAŻKA NIEMIECKIEGO TUSKA!

TVPiS na "marszu" tłuściocha i innych lizodupów:
PROSZĘ PAŃSTWA CO TU SIĘ DZIEJE, STO MILIARDÓW KATOLICKICH POLAKUF! TŁUMY! MILION MŁODYCH LUDZI (ujęcie na hotdogarę i oskarka) CO ZA WSPANIAŁY ODDOLNY POWTARZAM ODDOLNY AMBITNY MARSZ IM. JANA
  • Odpowiedz
@yaah: Rozdawnictwo będzie zawsze, bo na tym polega demokracja jak jeszcze nie zwróciłeś uwagi. Pytanie ile zmarnujesz rozdając. Tragedia PiSu polega na tym, że on nie tylko obiecał ale i wykonał. A takiego marnotrawca i nepotyzmu jak za PiS to w swoim trzydziestoletnim życiu nie widziałem za żadnej władzy. Jeśli więc jesteś jeszcze na etapie wiary w ideały to trudno nam się będzie porozumieć.
  • Odpowiedz
@Wera94: No ale przecież to PO chce prześcigać się w rozdawnictwie z PISem . A lewica chce każdemu kto ośmieli się zarobić powyżej średniej krajowej zniszczyć życie podatkami. Więc gdzie mi tu z bykowym wyskakujesz?
  • Odpowiedz
@komentator_2020: No grafika cudo. Skrajne szury wszelkiej maści: tęczowi, klimatyczni, ruskie onuce spod granicy, OTUA, szybkie media, brygada zmotoryzowana wózków inwalidzkich DAJ oraz kochani policjanci. Lepszego combo "ponad podziałami" na pewno już nie zobaczę XD
Szczerze, to lepsza grafika byłaby jakaś ze stocka.
  • Odpowiedz