Aktywne Wpisy

Wontensso +260
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
jacekparowka +138
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz

Nie wiem, czy na tagu ktoś jeszcze siedzi w ogóle, ale sprawdzić zawsze warto.
Tydzień temu wrzuciłem cichaczem do wykopaliska materiał o doborze męskiej koszuli i poradził sobie nadspodziewanie dobrze, więc w tym tygodniu wychodzę bardziej frontalnie i mam dla Was film dotyczący doboru męskich spodni. Dla wielu jest to temat frustrujący - jeśli dla was też, to warto poświęcić te 8 minut, zapoznać się z nim pod tym linkiem:
https://wykop.pl/link/7074635/jak-powinny-lezec-meskie-spodnie-i-jak-je-dobrac-jeansy-chino-eleganckie
A jeśli coś z niego wyciągniecie, to wykopać go, by trafił szerzej. Coraz ciężej jest w czasach krótkich form robić wartościowy kanał na Youtubie, więc każde wyświetlenie jest na wagę złota.
Jak macie jakiś stylowy dylemat, to jestem do dyspozycji tutaj, jak i po oznaczeniu w komentarzu pod innymi wpisami.
Ściskam, wasz Uszaty
#ubierajsiezuszatym #klasycznaelegancja #ubrania #niebieskiepaski
Jak powinny leżeć męskie spodnie i jak je dobrać? (jeansy, chino, eleganckie)
Ja odkryłem dresy i k---a nie wiem jak mam "dżinsy" wrócić
Dokładnie mam ten problem chudy i wysoki...