@uncle_freddie: jak wy się możecie tym pseudo sportem jarać? co za g---o?? polskie drwniaki przepłącone w uj! nic nie osiągają - a największa kasa idzie na ten chłam
@grzehuu: ale wiesz, że oprócz takich zagrań są jeszcze inne, całkiem fajne? Zobacz sobie gola na 1:[2] w tym meczu. Albo pokaż mi sport w którym nie popełnia się czasem banalnych błędów.
ale wiesz, że oprócz takich zagrań są jeszcze inne, całkiem fajne? Zobacz sobie gola na 1:[2] w tym meczu. Albo pokaż mi sport w którym nie popełnia się czasem banalnych błędów.
@pwone: @grzehuu A tu nie chodzi o to, że on zobaczył kątem oka, że ktoś biegnie, myślał, że przeciwnik i zanurkował symulkę?
@PeterGosling: po tej akcji Josue bym zawiesił do końca sezonu ewentualnie 100zl kary pieniężnej i tak by się skończyło zapewne gdyby nie to, że Mioduski opłacił sedziow przed meczem
#mecz #ekstraklasaboners #meczgif
źródło: giphy-downsized-large
Pobierzco za g---o??
polskie drwniaki
przepłącone w uj!
nic nie osiągają - a największa kasa idzie na ten chłam
PORAŻKA
@pwone: @grzehuu A tu nie chodzi o to, że on zobaczył kątem oka, że ktoś biegnie, myślał, że przeciwnik i zanurkował symulkę?
@SzympekSzympkowiak: Szkoda, że nie ma innego ujęcia, ale faul na swoim to byłoby jeszcze większe "xD" niż próba symulacji. :)