Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +39
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
Jak dla mnie, to oznakowanie jest zrąbane.
#prawo #prawojazdy #ruchdrogowy #rondo
Dlaczego nie wjeżdża skoro ma swój pas wolny, a niebieski jedzie innym pasem?
Jeśli niebieski nie sygnalizuje zmiany pasa to można założyć, że jedzie dalej lewym.
W punkcie kolizyjnym oboje są już na rondzie i w razie stłuczki winny jest niebieski ponieważ nie można zjeżdżać z ronda (skręcać w prawo) bezpośrednio
@HaSSaN: Pokaż zdjęcie tej sytuacji. Na pewno jest na mapach google. Zobaczymy, czy rzeczywiście podobna. Już jeden użytkownik wyżej, @peeteer, pisał, że w całej Polsce jest pełno rond z takim samym oznakowaniem, a jak poprosiłem o wstawienie przykładów, to już nic nie napisał.
@Wredna_pomarancza: no, ale to zależy w którym miejscu nastąpi kolizja.
Zatrzymujesz się, widzisz, że nikt nie zamierza zmieniać pasa, wjeżdżasz na niego, a następnie będąc już na nim pojazd uderza w dwój lewy bok - nie ty jesteś
@Wredna_pomarancza: yy no tak, ale co to ma do sytuacji z ronda?
No trudno, według mnie to oczywiste, a już niedługo mam nadzieję dowiemy się rozstrzygnięcia z oficjalnych źródeł. :)