Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +551
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
donalejd +73
Co zabiło ten fantastyczny system? Dzisiaj tylko iphone albo samsung :/
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
- musicie się prosić o seks, albo seks dostajecie od święta, a nie wtedy kiedy macie ochotę
- kobiety was nie szanują, wasze zdanie ma mniejszą wagę niż waszych kobiet
- kobiety przy was potrafią spropsować innego faceta (np. skomentować jaki ten aktor przystojny, albo ten piłkarz)
- kobiety, które utrzymają stały kontakt z "kolegami z pracy", wysyłają sobie wiadomości, śmieszne obrazki na messengerze, jakieś buziaczki itd.
- kobiety publicznie (i nie tylko) dają wam do zrozumienia, że to one są górą w tym związku i to wy się musicie jednostronnie o nie starać
- wyjeżdżają sobie bez was z koleżaneczkami na imprezy czy na jakieś tripy
Po co? Ile ja się takich par muszę naoglądać jeszcze wokół? ILE?!
#zwiazki #milosc #blackpill #przegryw #przegrywpo30 #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #kiciochpyta
P.S Pedro Pascal jest najlepszy na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nithak Wiadomo umówmy się przecież nikt nie zna prawdy o świecie jak wykopki - dla różowych liczy się tylko kasa i drogi samochód (a już najbardziej dla Polek)
@asiaczk: pracuje z różowymi 20 lat ponad - już ja tam znam kobiety nie z wykopu - nie martw się - najlepsze są singielki po 30 z wymaganiami z kosmosu, które nie patrzą na to przez pryzmat siebie i co mogą zaoferować. Biologi nie oszukasz ale nie generalizuje
Jaki wniosek jest do takich 30 latek z wymaganiami z kosmosu - omijać takie i tyle. Ja znam dużo facetów po 30tce którzy są po prostu nudni, zero energii, najlepiej ponarzekać, pozamulać, zjeść
@Mac84: nie nazywałbym takich "facetami". To jacyś podludzie, brakujące ogniwo. Ty się prawidłowo zachowałeś. Ja zaraz na początku znajomości wyznaczam granicę i nie wyobrażam sobie inaczej.
Jakby moja kobieta powiedziała o aktorze, że jest przystojny, albo nie wiem cmoknęła się z "przyjacielem" w policzek na przywitanie to by miała lepszą suszarkę niż suszarka
@asiaczk: napisz mi kiedy różowa ma mieć ochotę na seks jeśli nie przy swoim partnerze?
Nie chodzi o to że tobie może się dziś nie chcieć tylko o to że mnóstwo kobiet po prostu unika seksu i nim kupczy.