Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +181
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
witold54 +54
Z pierwszą miłością i pierwszym i jedynym związkiem chyba dobrze trafiłem, bo moja partnerka była empatyczna, nie kłamała, nie oszukiwała, po prostu była i jest obiektywnie dobrą osobą. Darzyliśmy siebie bezwarunkowym zaufaniem, zwierzaliśmy się sobie ze wszystkiego. Rozstaliśmy się po 6 latach, bo ja kategorycznie nie chciałem mieć dzieci, zamiast jasno postawić sprawę to unikałem tematu i jest to moja wina, że tak to przeciągałem. W każdym razie dalej mamy kontakt, mimo że minęły 2 lata od rozstania i mimo że ona ma już nowego partnera. Sporadyczny, ale sama z siebie pyta się co tam u mnie, oferuje dalszą pomoc w różnych sprawach itd. Ona też jest taka, że ogólnie pomaga wszystkim dookoła, często nawet swoim kosztem. Czy mam szansę jeszcze poznać kogoś z takimi cechami? Bo na wykopie czytam, że kobiety mają gadzi mózg, myślą tylko o swoim interesie i ogólnie to oszustki matrymonialne. Czy serio moje doświadczenie ze związkiem to było coś tak niezwykłego? Bo jeśli tak, to spadłem z wysokiego konia.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #uczucia #milosc #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Wszyscy ludzie mają gadzi mózg. Wykopków nie ma co słuchać w tych sprawach, w sumie najlepiej ich nie słuchać w niczym xD
jakiej odpowiedzi spodziewasz się na wykopie? Tutaj siedzą frustraci. Bańka pełna nienawiści i uprzedzeń do kobiet, gdzie wywleka się tylko negatywne przykłady i non stop pisze baity szkalujące różowe
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
A taką ogólną "chemię", czy jak to nazwać, czuję się praktycznie od razu.
Największy błąd i największe kłamstwo jakie wbija się teraz do głowy młodym to ze mają na wszystko czas....
─────────────────────
Tyle lat zmarnowałeś kobiecie, za karę powinieneś być sam do końca życia.
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
@choochoomotherfucker: albo robić odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: faceci też go mają.