Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Z pierwszą miłością i pierwszym i jedynym związkiem chyba dobrze trafiłem, bo moja partnerka była empatyczna, nie kłamała, nie oszukiwała, po prostu była i jest obiektywnie dobrą osobą. Darzyliśmy siebie bezwarunkowym zaufaniem, zwierzaliśmy się sobie ze wszystkiego. Rozstaliśmy się po 6 latach, bo ja kategorycznie nie chciałem mieć dzieci, zamiast jasno postawić sprawę to unikałem tematu i jest to moja wina, że tak to przeciągałem. W każdym razie dalej mamy kontakt, mimo że minęły 2 lata od rozstania i mimo że ona ma już nowego partnera. Sporadyczny, ale sama z siebie pyta się co tam u mnie, oferuje dalszą pomoc w różnych sprawach itd. Ona też jest taka, że ogólnie pomaga wszystkim dookoła, często nawet swoim kosztem. Czy mam szansę jeszcze poznać kogoś z takimi cechami? Bo na wykopie czytam, że kobiety mają gadzi mózg, myślą tylko o swoim interesie i ogólnie to oszustki matrymonialne. Czy serio moje doświadczenie ze związkiem to było coś tak niezwykłego? Bo jeśli tak, to spadłem z wysokiego konia.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #uczucia #milosc #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Tak to jest, jak się dzieci za dużo wykopu naczytają. Tak, każda kobieta, poza Twoją byłą, to pozbawiona empatii oszustka matrymonialna, skupiona wyłącznie na sobie. Szukasz usprawiedliwienia dla wpychania się z buciorami w jej związek, czy jest jakiś inny powód zadania tak durnego pytania?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Masz szansę, poznawaj kobiety spotykaj się z nimi ale tylko na stopie koleżeńskiej. Poznawać dziewczynę od razu z góry zakładając związek i nakierowujac ją na bycie ze sobą w związku to strzał w girę. Trzymaj relacje z dystansem a bedziesz widzial która kobita chce dla Ciebie dobrze i ma cechy których szukasz.
  • Odpowiedz
  • 7
@mirko_anonim Szczerze, dla dobrostanu psychicznego, polecam obracać się w jasnej sferze Wykopu. Zczarnolostuj hasztagi przegryw, blackpill, p0lka. Czerpanie wiedzy o świecie, ludziach (w tym kobietach) od mężczyzn, którzy nie mają doświadczenia w temacie, do tego często są zradykalizowani poglądowo, nie jest produktywne.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: nieprawda, ja się dowiedziałem, dzięki wykopowi, że wystarczy wyjsc w przegladarce tryb incognito, by móc czytac materialy onet premium za free. to jest najbardziej wartosciowa porada i tylko na wykopie moglbym ja dostac. takze nie generalizuj xD
  • Odpowiedz