Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
hub_bub +11
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak

Ja mam do Was takie pytanie. Jestem tu od niedawna, polubiłem ten wątek, ale jednej rzeczy nie rozumiem tutaj. Skoro jesteśmy przegrywami, to zakładam, że każdy z Nas ma jakiś problem, coś co Nas boli i uwiera. Dla wielu jest to brak dziewczyny, brak możliwości współżycia w związku (divy się nie liczą). Po co więc co chwila wrzucane są tu posty, które dotyczą tematów, które jeszcze bardziej mogą dołować? Oki, nie zabraniam tego nikomu, (bo i jak bym miał) ale po co katować się czymś, co dodatkowo może powodować smutek, dyskomfort? A to jakieś zdjęcia bardzo przystojnych facetów, a to informacje o bogatych gościach, a to zdjęcia jakiś lasek, modelek, czy coś w ten deseń. A to jakieś artykuły na temat tego, jakie wymagania mają kobiety, albo jakie perfidne bywają kobiety z Polski i jak bardzo lecą na czarnoskórych. Lubicie siebie, albo innych tak katować takimi treściami? Czy na tym polega ten blackpill? Nie wiem, ale powiem Wam, że ja, żeby nie zwariować, staram się odcinać od pewnych rzeczy. To nie jest tak, że chcę się okłamywać, albo żyć w przeświadczeniu, że ten świat jest inny, niż w rzeczywistości. Nie o to chodzi. Wszyscy wiemy jak jest, po co więc ciągle grzebać w tych naszych ranach, dosypując do nich soli? Jest takie fajne powiedzenie: "im mniej wiesz, tym lepiej śpisz". Może więc warto odcinać się od pewnych treści, by łatwiej było Nam żyć?
W
Po prostu jesteście antynaukowymi szurami, wierzycie w płaską ziemię, chipy w szczepionkach, zabójcze 5g oraz że kobiety lecą na gadkę i charakter
Podczas gdy badania i nauka mówi jasno - Ziema jest okragla, szczepionki są bezpieczne, tak samo 5g a kobiety lecą na
Mnie nie chodzi o twoje teorie, które mogą być nawet prawdziwe. Jedyne, o co się rozchodzi, to cel tych twoich wtórnych i nudnych wpisów. Co ci to daje?
Chyba tylko satysfakcję z tego, że nie jesteś sam w swoim przegrywie. Dlatego tak bardzo starasz się wmówić postronnym, że też nie mają szans.