Brutalne jak każdy członek mojej rodziny w okolicach mojego wieku rówieśniczego odjechał mi w każdym możliwym aspekcie życia. Fajne prace, samochody, dziewczyny lub żony, a ja jedyny zakała rodziny bez dziewczyny, bez pracy, bez perspektyw. Zmarnowane życie.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: brutalne. Ja nawet na uczelni widząc dynamiczne osoby łapie dola bo się do nich porównuje. Na szczęście na tle swojego starszego kuzynostwa wypadam o dziwo całkiem ok więc przynajmniej na rodzinnych spotkaniach nie czuje się jak przegryw.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Jestem przekonany, że 100% moich "znajomych" wiedzie ciekawsze życie ode mnie. Czy to pod względem towarzyskim, rodzinnym czy zawodowym. Tylko ja całe życie stoję w miejscu.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: przestań się porównywać, fundujesz sobie dodatkowe cierpienie. Znam osoby, które zazdrość doprowadziła do zguby i nieszczęścia. Nie masz roboty, to szukaj sobie takiej na miarę swoich możliwości, a samochód, ciuchy, telefony, to tylko śmieci bez znaczenia.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: a będzie tylko gorzej. Pomysl że za parę lat oni, oprócz chwalenia się swoimi sukcesami, będą mieli jeszcze sukcesy swoich dzieci. A ty?
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: nie ma czegoś takiego jak zmarnowane życie, bo życie ogólnie nie ma żadnego sensu, więc jak można zmarnować coś, co jest bezwartościowe?
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Luz, ja właśnie siedzę w Irlandii beż znajomych i jakoś się przemógł i do pubu wyszedłem i teraz siedzę sam i w dodatku w pubie. Ale musisz robić małe kroczki, jak ja.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: 25lvl here ja pewnie w wieku trzydziestu kilku lat i tak umrę więc się nawet już nie przejmuję że c-----o u mnie z kasą i c-----a praca w januszexie a swojej pobocznej pracy rysowania grafiki i animacji nie rozwinę pewnie tak żeby na tym zarobić odpowiedniej kasy, moim małym marzeniem było aplikowanie do Dreamworks i zarabianiu dużych pieniędzy na tworzeniu bajek ale tak mi ta nauka powoli idzie że może koło czterdziestki bym wreszcie mógł zaaplikować z odpowiednim portfolio xD
Najlepsze że w kwestii rodzinnych każdemu udało się awansować do klasy średniej nawet mojemu 3 lata starszemu bratu a ja żyje jak biedak ledwo jakieś pieniądze jestem w stanie odłożyć i to tak marne że jak coś się stanie mocnego to jestem w dupie okropnie. Praktycznie pod prawie każdym aspektem mógłbym się spytać, na chooj
Brutalne jak każdy członek mojej rodziny w okolicach mojego wieku rówieśniczego odjechał mi w każdym możliwym aspekcie życia. Fajne prace, samochody, dziewczyny lub żony, a ja jedyny zakała rodziny bez dziewczyny, bez pracy, bez perspektyw. Zmarnowane życie.
Czas na zmiany bo bedzie jeszcze gorzej
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Polecam i pozdrawiam.
U mnie z kolei w najbliższej rodzinie sami nieudacznicy, przynajmniej mam wymówkę że to przez geny wszystko. ;)
25lvl here
ja pewnie w wieku trzydziestu kilku lat i tak umrę więc się nawet już nie przejmuję że c-----o u mnie z kasą i c-----a praca w januszexie a swojej pobocznej pracy rysowania grafiki i animacji nie rozwinę pewnie tak żeby na tym zarobić odpowiedniej kasy, moim małym marzeniem było aplikowanie do Dreamworks i zarabianiu dużych pieniędzy na tworzeniu bajek ale tak mi ta nauka powoli idzie że może koło czterdziestki bym wreszcie mógł zaaplikować z odpowiednim portfolio xD
Najlepsze że w kwestii rodzinnych każdemu udało się awansować do klasy średniej nawet mojemu 3 lata starszemu bratu a ja żyje jak biedak ledwo jakieś pieniądze jestem w stanie odłożyć i to tak marne że jak coś się stanie mocnego to jestem w dupie okropnie.
Praktycznie pod prawie każdym aspektem mógłbym się spytać, na chooj