Wpis z mikrobloga

Pojawił się trailer Ashoki
https://youtu.be/HnzNZ0Mdx4I

Jednak jest podjarka :D

O ile Wojny Klonów oglądałem i kojarzę dobrze Ashoke, tak Rebelsow już ominąłem i średnio wiem kim jest Sabine i ta zielona typiara. Bardziej zainteresował mnie Basass George :D

A ogólnie to wieje mi z trailera fajnym klimatem.
#starwars
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aerwin: Mimo że trochę przejadła się mi postać Ahsoki, to jednak spoko, że coś wychodzi. Muszę przyznać, że ciekawi mnie to, co działo się z jej postacią po Rebelsach i przed Mandalorianiniem. Widać, że Filoni dba o jej postać, więc raczej tego nie s-------ą, a może po tym, jak otrzymała swój własny serial, to przestaną wpychać ją dosłownie wszędzie. Ciekawe, jak wyjdzie im żywa wersja Thrawna - może użyją CGI
  • Odpowiedz
  • 1
@NoKappaSoldier73: Warto się za to zabierać? Widziałem pierwsze odcinki pierwszego sezonu i jakoś zniechęciła mnie ta animacja. Odniosłem wrażenie, że to już jest stricte pod dzieci robione.
  • Odpowiedz
@Aerwin: dla mnie rebels lepsze od clone warsów. CHociaż słabe jest to jak bardzo kiepskie pokazali tam imperium. W nowym mando już pojawiły się smaczki z rebelsów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@NoKappaSoldier73: @haabero dobra zaliczyłem wczoraj jeden odcinek i mam następujące pytanie. Czy ten serial przeszedł jakiś lifting?:D pamiętam że mnie irytowały miecze świetlne jak wykałaczki a w pierwszym odcinku wyglądał jakby normalnie
  • Odpowiedz