Aktywne Wpisy
niejaki_ktos +2
Z racji rosnącego wysypu atencyjnych "obywatelskich szeryfów" (którzy nie dzwonią na policję bo nie ma po co) i youtuberów (często sfrustrowanych ex-policjantów), którzy eskalują konflikty dla zasięgów, wrzucam krótką instrukcję.
Poniżej proste sposoby, jak całkowicie zniszczyć im materiał i odciąć od zarobków, nie wchodząc w żaden fizyczny konflikt.
1. Użycie audiobooków lub musicali z prawami autorskimi wielkich korporacji.
- Potencjalna próba odszumienia (np. w iZotope RX lub Adobe Podcast AI) będzie nieudana, a publikacja
Poniżej proste sposoby, jak całkowicie zniszczyć im materiał i odciąć od zarobków, nie wchodząc w żaden fizyczny konflikt.
1. Użycie audiobooków lub musicali z prawami autorskimi wielkich korporacji.
- Potencjalna próba odszumienia (np. w iZotope RX lub Adobe Podcast AI) będzie nieudana, a publikacja

chearru +1
Czemu ten gość ciągle mnie zaczepia na wykopie? Szczerze, to jest już nudne... Mało zabawne. Czuję się trochę nękana od prawie miesiąca. (╯︵╰,)

Dodaję jeszcze raz, bo nieogarłem skryptu i poszło na rr.
Zgadza się, łaziłem po nocy w lasach Kobiórskich, ale tylko głupi by nie poszedł jak śnieg pada.
Popsułem sobie kolano i cierpi przy większym zgięciu, więc muszę robić kwadraty pieszo, ale przynajmniej nie muszę myć roweru z błota. :)
Total explorer tiles 234
Max cluster size 81
Max square size 8 x 8
#ksiezycowyspacer #kwadraty
Skrypt
źródło: photo_5872926564335860729_x
Pobierz@AbaddonLincoln: Twoja wioska ma jak na razie najfajniejsze lasy zaraz za parkiem cysterskich kompozycji w Rudach. Pozwolę sobie wpaść jeszcze kilka razy. :) Po Żubrowisku da się połazić, czy rezerwat jest zamknięty i tylko dookoła?
źródło: fgrehtejyr
Pobierz