@matti-nn: No przecież powiedział że takie Indie np mają 100% cła więc w odpowiedzi USA też będzie miało 100% no i co jest w tym złego bo ja mówię serio nie rozumiem
@Nikczemny_Pomidor: te, kacapie z muchosrańska, ty jesteś widzę mądry jak Trump i jego zwolennicy XD Każdy ma prawo nazywać Trumpa po imieniu, źe jest debilem, nawet Niemiec, Polak czy Białorusin. Czy Białorusin nie może nazwać głupiego Niemca głupim? nie wiem co bierzesz ale bierz pół XD
@MrBeast Ale to tak trudno sobie sprawdzić, jakie są stawki celne w UE dla importu z USA i jak jest w drugą stronę? Trzeba wierzyć orangutanowi na słowo, zamiast wrzucić w Google?
@peposlaw: Jeszcze trzeba mieć do tego podstawy i co najważniejsze: wiedzę i pozycję. A polack co ma? No polack ma g---o, jak każdy obywatel wschodniego zaścianku xD
@Nikczemny_Pomidor: słaby bait, bez pozycji nie możesz określać czyjejś kondycji intelektualnej? wiedzy to tobie brakuje, ale co mnie to obchodzi. Co ty w ogóle za kocopoły opowiadasz XD w odróżnieniu od obywatela USA Polak ma opiekę zdrowotną, płatny urlop i nie jest bezdomny XD Nie ma strzelanin w szkołach ani zakazanych dzielnic. Musiałbym być idiotą żeby teraz emigrować do USA Edit: wydaje mi się, że ty jesteś zwykłym wieśniakiem spod
#usa #wydarzenia #swiat #polityka
Każdy ma prawo nazywać Trumpa po imieniu, źe jest debilem, nawet Niemiec, Polak czy Białorusin. Czy Białorusin nie może nazwać głupiego Niemca głupim? nie wiem co bierzesz ale bierz pół XD
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Trump-uderza-w-Unie-Chce-25-procentowych-cel-na-samochody-I-wszystkie-rzeczy-8898848.html
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: dla osobówek było 10% to teraz będzie 25% ¯\(ツ)/¯
Edit: wydaje mi się, że ty jesteś zwykłym wieśniakiem spod