Wpis z mikrobloga

Nałożę cła na prawie cały świat w tym swoich największych sojuszników jak Korea Południowa , Kanada i Europa. Co może pójść nie tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#usa #wydarzenia #swiat #polityka
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kkecaj: A czy najwięksi sojusznicy mogą narzucać na USA cła? XD Czemu w drugą stronę nie może tak być, ja nie wiem może tego nie rozumiem
  • Odpowiedz
@matti-nn: No przecież powiedział że takie Indie np mają 100% cła więc w odpowiedzi USA też będzie miało 100% no i co jest w tym złego bo ja mówię serio nie rozumiem
  • Odpowiedz
@Nikczemny_Pomidor: te, kacapie z muchosrańska, ty jesteś widzę mądry jak Trump i jego zwolennicy XD
Każdy ma prawo nazywać Trumpa po imieniu, źe jest debilem, nawet Niemiec, Polak czy Białorusin. Czy Białorusin nie może nazwać głupiego Niemca głupim? nie wiem co bierzesz ale bierz pół XD
  • Odpowiedz
@Nikczemny_Pomidor: słaby bait, bez pozycji nie możesz określać czyjejś kondycji intelektualnej? wiedzy to tobie brakuje, ale co mnie to obchodzi. Co ty w ogóle za kocopoły opowiadasz XD w odróżnieniu od obywatela USA Polak ma opiekę zdrowotną, płatny urlop i nie jest bezdomny XD Nie ma strzelanin w szkołach ani zakazanych dzielnic. Musiałbym być idiotą żeby teraz emigrować do USA
Edit: wydaje mi się, że ty jesteś zwykłym wieśniakiem spod
  • Odpowiedz