Aktywne Wpisy
picasssss1 +472
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
zielonykszak +477
ten kto usunął odnośnik do map z wyszukiwania w google powinien się w piekle smażyć
Do tej pory miałem telefony z płaskimi ekranami (z wyjątkiem egzotycznego Elephone S7 na początku 2017 roku). Więc zawsze używałem szkła hartowanego.
Natomiast teraz kupiłem OnePlus 11 z zaokrąglonym wyświetlaczem i zastanawiam się nad ochroną ekranu (jak i wyspy aparatów).
Jak na razie w celu ochrony używam przezroczystego etui Spigen Ultra Hybrid i folii, która jest przyklejona fabrycznie.
Nie widzę niestety, żeby 3mk produkowało jakieś szkło hybrydowe dla tego modelu☹️ Co więc kupić i jakiej firmy? Zależy mi na ochronie przed upadkami i żeby czytnik linii papilarnych działał (BTW on jest optyczny, czy ultradźwiękowy?). Szkło? Folia? I co na wyspę aparatów?
Jakoś obawiam się szkła UV (ale może niesłusznie i mnie przekonacie?).
@maciekrzezawa ja na swoim OnePlus 7 pro mam szkło mocolo UV i sprzęt nie do zdarcia, jedynie miałem problem z założeniem ale niestety mam dwie lewe ręce do rzeczy manualnych ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ironman49: a ile to razy mi zleciał na podłogi, na kafle, na beton, był ze mną na budowie i na robotach ziemnych, łapami całymi w glebie po nim operowałem i na folii nie ma większych śladów, to że się "regeneruje" jak to reklamują chinole
Jaki model dokładnie? Jestem ciekaw czy to takie typowe podniesienie na rantach czy coś rzeczywiście bezczelnie wysokiego ᶘᵒᴥᵒᶅ