Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KingaM +82
Jadę porannym autobusem i nawet nie patrzę na przystanki bo wiem że na jeden przystanek przed moją wysiadką wsiądzie taki koleś z plecakiem z napisem pitbull , który zrobi dziesięć i pół kroku stukając glanami i siadzie na wolnym miejscu przede mną i to bedzie sygnał że za 15 sekund mój przystanek i pora się zbierać
źródło: 1000009976
Pobierz

https://wykop.pl/link/7063825/oszukana-wies-ukrzyzowaliscie-polskiego-rolnika
#rolnictwo #wies #zboze #traktory #ukraina #gospodarka
źródło: oszukana_wies_ndyPdoi
PobierzBo pierwsze co komornik zajmuję to najlepszy, często jedyny, ciągnik. John Deere to jest złoto dla komorników. Jak ci zajmie maszyny to jeszcze c--j bo pożyczysz od sąsiada. Jednak komornik zawsze wchodzi na traktor żebyś czasem nie miał jak długu spłacić.
Biznes rolniczy to długi. Tak jest. 2-3 lata po
Jak już wymienili jedną partię, a piszą rząd, to niech wymienią wszystkie które im nie pasują.
@merciless85: Jak ktoś po prawie 8 latach rządów pis jeszcze wierzy w to co mówią to sam sobie winny. Podatek od głupoty.
@wojtoon: o popatrz a ja głupi przez 20 ostatnie lat słyszałem że walczą o WYRÓWNANIE do dopłat europejskich a tu się okazuje że walczą o LIKWIDACJĘ XD ale beka, i co już niby tą walką o LIKWIDACJĘ wywalczyli? xD
Nikt nie sprawdza czy towar który przejechał granicę powinien w ogóle być
@nostalgiwolf: a przeciwnicy PiS oczywiście honorowo nie biorą 500+, prawda?
A to jak sie rolnicy nagle przejmuja zdrowiem mnie rozwala. Jakby mogli robiliby dokładnie to samo i