Wpis z mikrobloga

Jadę porannym autobusem i nawet nie patrzę na przystanki bo wiem że na jeden przystanek przed moją wysiadką wsiądzie taki koleś z plecakiem z napisem pitbull , który zrobi dziesięć i pół kroku stukając glanami i siadzie na wolnym miejscu przede mną i to bedzie sygnał że za 15 sekund mój przystanek i pora się zbierać
KingaM - Jadę porannym autobusem i nawet nie patrzę na przystanki bo wiem że na jeden...

źródło: 1000009976

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MegaSprawiedliwosc666: bo nie mamy nawet ułamka policjantów wymaganych do zrobienia czegoś takiego. W takiej Warszawie jest 3.5k przystanków. Pobieżnie przejrzane wyniki w internecie mówią o ~8k policjantów w Warszawie oraz blisko 2k wolnych etatów. Czyli nawet do wykonywania obecnych zadań policji brakuje ludzi, a co tu dopiero mówić o wysłaniu setek patroli do pilnowania przystanków.
  • Odpowiedz
@nieustawne_lustro: I tu dochodzimy do paradoksu, ludzie nie chcą iść do policji bo ta zajmuje się, zdaniem obywateli, bzdetami takimi jak łapanie za nieodpowiednio dopompowane opony czy trzepanie losowych "podejrzanie" wyglądających ludzi na ulicach, zamiast łapać faktycznych przestępców (bez pozabijania się przy okazji jak ostatnio w Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°))

W skrócie z wszystkich mundurowych policję społeczeństwo szanuję najmniej właśnie przez takie bzdetne pomysły jak
  • Odpowiedz
JPRDL porannym autobusem xD Jest 7:27 jak piszę ten komentarz a posta wrzuciłaś 1:44 minuty temu, znakiem tego ten autobus to był jednak nocny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KingaM: dobre zdjęcie - świetny argument dla tych brudasów, którzy mówią, że wyrzucają pety gdzie popadnie, bo przecież nie ma śmietników. Palacze w 2025 roku to wyłącznie patologia i podludzie, nikt z IQ wyższym niż wzrost przeciętnego przegrywa nie wciąga regularnie żadnego syfu do płuc.
  • Odpowiedz
Palacze w 2025 roku to wyłącznie patologia i podludzie, nikt z IQ wyższym niż wzrost przeciętnego przegrywa nie wciąga regularnie żadnego syfu do płuc.

@Ranger: TRUE
  • Odpowiedz
@KingaM: dobre zdjęcie - świetny argument dla tych brudasów, którzy mówią, że wyrzucają pety gdzie popadnie, bo przecież nie ma śmietników. Palacze w 2025 roku to wyłącznie patologia i podludzie, nikt z IQ wyższym niż wzrost przeciętnego przegrywa nie wciąga regularnie żadnego syfu do płuc.

@Ranger: no to chyba lepiej że nie wrzucają prosto do śmietnika z foliowym workiem, który mógłby się zapalić?
  • Odpowiedz
@winsxspl: nie ma co dyskutować. Zamiastt pochwalić ludzi za zachowanie porządku i ewentualnie z----c miasto za zmianę śmietnika na taki bez przegordki na pety to będą się czepiać xd absurd
Miałem znajomego co pracował opróżniając takie śmietniki strasznie k----l ne pety które przepalają worek i wszystko się wysypuje.

Pod nogi niech rzucają pety takim ludziom ciekawe co wtedy powiedzą xd
To jest polska właśnie każdy patrzy jak się do kogoś
  • Odpowiedz
dobre zdjęcie - świetny argument dla tych brudasów, którzy mówią, że wyrzucają pety gdzie popadnie, bo przecież nie ma śmietników

@Ranger: Ale wiesz że wrzucenie rozżarzonego niedopałka do środka kosza mogłoby spowodować pożar? Tak się zesrałeś że ci kał oczy przesłonił, rozhisteryzowana dziewico XD
  • Odpowiedz