Aktywne Wpisy
diarrhoea +165
No i dokładnie tak się wpada w długi dzięki piramidzie.
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
ashwaganda +140
Rzeczywiście mega upał. Nic mnie tak nie denerwuje jak te czerwono czarne mapy, które mają powodować u nas wylew, że planeta ginie #bekazlewactwa #bekaztvn #tvn #propaganda #ekologia #bekazpodludzi
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcesz uderzyć psa to kij się znajdzie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aquamen: znasz kogoś, komu zabrali dowód? Różne trupy już widziałem i wszystkie przechodziły przeglądy
@Smarek37: mieszkam w Wawie i przyjechali tu takimi furami, których u nas na oczy nie widziałem, głównie pierwszy rzut, później pojawiły się graty
chciałem napisać ustrzelone aparatem ale bylo by to nie na miejscu
Do tego jeszcze przeglądy, jak się zna kogo trzeba to przegląd też się zrobi.
Ale brawo, #!$%@?łeś się. Jak za dobra fura to źle, jak za #!$%@? to też źle.
@Aquamen: no #!$%@? rzeczywiście xD
ile jeździ samochodów z "wyciętą ekologią" które strzelają z dupy dymem i hałasem jak z karabinka w środku nocy? xD