Wpis z mikrobloga

Wielu "poczciwych" wykopków tu ostatnio zauważyło, że nasi sąsiedzi z #ukraina przyjechali do nas wypasionymi furami. Byłem sceptycznie nastawiony do ich wpisów dopóki sam nie przekonałem się na własne oczy. Człowiek męczy się w jakimś Mercedesie S klasy a tu proszę. Ja nie mówię, żeby im nie pomagać, ale róbmy to z głową. #heheszki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smarek37 - Wielu "poczciwych" wykopków tu ostatnio zauważyło, że nasi sąsiedzi z #ukr...

źródło: IMG_20230403_115905

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aquamen: Mózgu dałem ci link do statystyk. Przeczytaj sam i zobacz. W 2021 roku więcej wypadków spowodowanych niesprawnością pojazdu niż w strasznym 2022. Czyli pojazdy z Ukrainy nie miały wpływu na zwiększenie liczby wypadków. Wprost przeciwnie liczba zabitych drastycznie spadła - o 42 %
  • Odpowiedz
@Aquamen:

I takie trumny jeżdżą sobie bez przeglądów i mogą się poruszać wśród Polaków którym zabiera się dowód rejestracyjny za byle bzdurę. Smutne.

Jeśli chcesz uderzyć psa to kij się znajdzie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@EagleOfFreedom: wpis jest ogólnie beką z dzbanów, którzy tu wstawiają foty ze zdjęciami jakiejś lepszej fury na UA blachach i mają ból dupy. Wiadomo, że mają tam lepsze i gorsze fury podobnie jak i u nas.
  • Odpowiedz
Polaków którym zabiera się dowód rejestracyjny za byle bzdurę. Smutne

@Aquamen: znasz kogoś, komu zabrali dowód? Różne trupy już widziałem i wszystkie przechodziły przeglądy
  • Odpowiedz
Wiadomo, że mają tam lepsze i gorsze fury podobnie jak i u nas.

@Smarek37: mieszkam w Wawie i przyjechali tu takimi furami, których u nas na oczy nie widziałem, głównie pierwszy rzut, później pojawiły się graty
  • Odpowiedz
@Ogau: oczywiście, że widziałem, mi samemu nawet raz policja zabrała dowód za złe żarówki. Wymieniłem, zaliczyłem stacje (stówka) i zdążyłem odebrać na komisariacie. Więc elo.
  • Odpowiedz
@Aquamen: kurła myślałem, że ludzie montujący nielegalne żarówki do auta mają zbyt małe IQ, żeby zarejestrować się na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ogau: rejestrują się za to w MOPSach po zasiłki całymi stadami, niezależnie czy jeżdżą leksusem czy ladą. Pozdrawiam i życzę miłej pracy na to, ja już zasuwam i się nie odzywam.
  • Odpowiedz
@Aquamen: mnie stać na to, żeby Ukrainiec przez kilka miesięcy jeździł gruzem. Swoją drogą w tym roku zostawią w budżecie więcej, niż na nich wydamy, więc nie ma co płakać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aquamen Smutne jest to że takie bzdury wypisujesz. No chyba, ze bzdura to przekroczenie ładowności o 10 ton czy zimówki slicki.
Do tego jeszcze przeglądy, jak się zna kogo trzeba to przegląd też się zrobi.
Ale brawo, #!$%@?łeś się. Jak za dobra fura to źle, jak za #!$%@? to też źle.
  • Odpowiedz
zabiera się dowód rejestracyjny za byle bzdurę

@Aquamen: no #!$%@? rzeczywiście xD
ile jeździ samochodów z "wyciętą ekologią" które strzelają z dupy dymem i hałasem jak z karabinka w środku nocy? xD
  • Odpowiedz