Aktywne Wpisy

dybligliniaczek +132
Już niedługo jesień. #rower

Chciałem sobie przelutować wyświetlacz w radyjku w hondzie, ale nie miałem nigdy lutownicy w ręku. Myślę sobie, co w tym trudnego xD Temperature kręciłem jakoś na pałe, coś szarpałem xD To chyba nie tak powinno wyglądać xD Ale czy to tylko wizualnie, czy coś może się zepsuć? Najchętniej bym to wsadził i zapomniał.
#elektronika #diy #samochody
#elektronika #diy #samochody

Niejaki ilja wolegow. Mały ale zawzięty.
To nie jest wojna zwykłych rosjan!
#ukraina #rosja #wojna #front #donbas #onuce #kacapy #tonaszawojna #tojestnaszawojna #orki #mariupol #donbas #ruchoporu #mobiki #wojsko #ruskie #onuce #propaganda #konfederacjatargowicka
Jednych jest, innych nie. Jak w każdym narodzie są ludzie popierający rząd i tacy jemu przeciwni. Trudno oczekiwać od Rosjan otwartej krytyki rządu jak ich od razu zamyka się w pierdlu i wywozi do łagrów za krytykę władzy.
A ja wiem, możliwe, że wsadzają. Choćby w szkole nauczyciele coś takiego kazali robić dzieciom, i dzieci ze strachu żeby ich starych nie wywieźli do łagru robią?
https://wyborcza.pl/7,75399,29520788,12-latka-z-rosji-namalowala-antywojenny-rysunek-jej-ojciec.html
Pluję na śmieci którzy popierają tę wojnę, ale jednocześnie w jakimś stopniu rozumiem tych którzy nie chcą się wychylać. Mnóstwo opozycjonistów zdechło w łagrach, i nikt już o nich nie pamięta.
Plus jest tak, że dla małego, ruskiego karalucha można wykopać mniejszy dół żeby zakopać ścierwo.
Пёс [pjos] - pies też funkcjonuje.
Myślicie że u nas byłoby inaczej?