Aktywne Wpisy
Spuchaczu +104
Tupolej154 +2
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #spermiarz
Czy wasi chłopacy to też tacy żałośni spermiarze? Jestem od siedmiu lat pierwszy raz na "cieplych" wakacjach z chłopem i w życiu nie widziałam, żeby ktos tak ostentacyjnie gapił sie na tyłki dziewczynom.
Czy to jest #!$%@? normalne, zeby tak perfidnie to robić i w ogole sie nie kryć? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Czy wasi chłopacy to też tacy żałośni spermiarze? Jestem od siedmiu lat pierwszy raz na "cieplych" wakacjach z chłopem i w życiu nie widziałam, żeby ktos tak ostentacyjnie gapił sie na tyłki dziewczynom.
Czy to jest #!$%@? normalne, zeby tak perfidnie to robić i w ogole sie nie kryć? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
#kielce może wiecie gdzie bym mógł chwilę popracować jeszcze? Najlepiej właśnie sklep jakiś albo magazyn i najlepiej na 2 zmiany
#pracbaza #praca
1. bardzo pochwalam i szanuję młodego Mirka z takim podejściem do życia, że już teraz chce brać sprawy w swoje ręce i uczciwie dorobić na swoje potrzeby szukając pracy a nie czekając z roszczeniową postawą, że mama i tata dać muszą
2. zarazem uważam jednak, że #!$%@? to kraj w którym okres teoretycznie przynajmniej przeznaczony na naukę musi już być okraszany koniecznością dorabiania sobie
@viciu03: nie musisz mowic kiedy wyjezdasz po prostu nie przyjdziesz do pracy i #!$%@?