Aktywne Wpisy
aa-aa +482
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
WielkiNos +86
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawsze jak ktoś mi mruga długimi na autostradzie żebym mu zjechał to właśnie mam przeczucie że jedzie taki król po szparagach pokazać się na wsi nowym passatem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jakby wykopki jeździły drogami szybkiego ruchu częściej niż 2 razy w roku na święta do rodziców, to by wiedzieli, że nagminne to są sytuacje:
- lecisz lewym wyprzedzając pojazdy, prędkość około 130 kmh na Sce, wtem busiarze lub śpiochy jadące prawym za tirem zmieniają na lewy i kierunek dają jakoś w połowie manewru oczywiście nie patrząc w lusterka
- ktoś jedzie autostradą około 110-120 prawym pasem, ty lecisz 140 też prawym, widzisz w oddali tira, po zbliżeniu się wystarczająco do tira rozpoczynasz manewr wyprzedzania, auto jadące 110 dalej leci prawym mimo coraz mniejszej jego odległości od tira, więc wyprzedzasz jednego i drugiego, w przejawie paniki czy co taki osobnik czuje przy konieczności wyhamowania o 20 kmh na 5 sekund, jest puszczony kierunek, chyba zamknięte oczy i w----------e się przed samą maskę
Jako bonus można dodać, że po wprowadzeniu zakazu wyprzedzania zrobił się większy spokój z wyścigami słoni, dużo rzadziej mam sytuacje, że taki chujek tirem zmienia chamsko pas wymuszając hamowanie awaryjne, co przed zakazem nie było nagminne, ale 1-2 takie sytuacje tygodniowo były.
@Jinnek: trafiłeś :) dokładnie na tym odcinku mrugał