Aktywne Wpisy

waro +105
Coraz ciężej sympatyzować z USA, gdy już tak bardzo zacierają się różnice między nimi, a ruskimi.
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
źródło: HCk6Y1mWwAA08Un
Pobierz
altknight1337 +31

źródło: Zrzut ekranu z 2023-03-30 22-40-29
PobierzTym bardziej smiesza mnie osoby ktore sie powoluja na jego wypowiedzi. To jak slowa jakiegos patostreamera brac tak samo na powaznie jak slowa prezydenta. Pan korwtrowersja sie swietnie musi bawic czytajac oburzenie i placzki jego przeciwnikow xD