Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +185
Czemu wszystkie kobiety w sporcie ubierają się jak prostytutki?
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
razdwatrzy55 +8
#malzenstwo #rozwod #p0lka #pieklokobiet
Mój niebieski ze swoimi ex też miał przeboje ale ja również ze swoimi miałam, nigdy mi do głowy nie przyszło zrobić krzywdy niebieskiemu czy kłaść ręce na jego domu ale on i tak potrafił mi z doopy wypomnieć że "oo pewnie pomyślałaś sobie że znalazłaś faceta z mieszkaniem i osiadlaś na laurach" jakby koorwa nie zauważył że przecież to on nalegał żebym z nim zamieszkała xD i potrafił mi
@PiersKurczaka: @Chemical_Brother @kolar1 @5900541 @bezbekpol @Nowystaryziel @stulejanusz @kukold ta wczoraj byłem u psychologa i przyszedłem za wcześnie i nie dość tego wizyta była później (pierwsza). I była przede mną babka co puszczała filmiki na cały regulator co ten mąż
@Nowystaryziel
@masz_fajne_donice: miałem kumpla który stwierdził, że na weselu musi coś #!$%@?ć właśnie z tego powodu. "jak mi wybaczy to da jej do myślenia na przyszłość jeśli nie to przynajmniej nie strace czasu".
@Duperel: dziel i rządź,, po za tym jak wszyscy będziemy za wszystko płacić osobno seks, usługi i tak dalej to nierząd będzie
'wejdzie nie pietolcie takich rzeczy, jeszcze mój niebieski to przeczyta i wyda kupę hajsu na taką komórkę albo sam mnie "wyrzuci z domu żebym ja tego pierwsza nie zrobiła", choć mam nadzieję że ma więcej oleju w głowie niż wszystkie przegrywy razem wzięte i zna mnie na tyle by wiedzieć że nie ma się czego bać. Ale współczuję normalnym różowym których dotychczas normalni partnerzy
@kwaz1:
Jakby oba wyszła z takiego samego założenia to zaraz hurr durr p0lka xD
Testowanie kobiet jakby były jakimś oprogramowaniem nie traktując ich jak ludzi zdobywa pochwały ale testowanie facetów jest uważane za bycie toksyczną
@gmkcz: dasz przykład dla potomnych ?
@Duperel: sądzę, że związków zniszczonych przez kobiety (psiapsiółki) jest o rząd wielkości więcej niż toksyczne filmiki na wykopie. Psiapsiółki które same są nieszczęśliwe ale też chcą, żebyś ich koleżanka też była nieszczęśliwa. Moja ciotka która się rozwiodła, z wujkiem mającym raka i wyjeb go z domu, też miała takie grono przyjaciółek z 18 czy 19 i tylko jedna z tego grona stwierdziła, że drugi raz wybrała by tak samo (zagorzała katoliczka tak btw). Spora część żałowała że się nie "wyszalała" i nie miała znacznie
@iamNadia: tylko 90% ( ͡° ͜ʖ ͡°)