Aktywne Wpisy
Makavlani +34
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja

Co byście zrobili na moim miejscu?
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Pochowanie ich pod progiem nie jest wystarczające, takie ugrupowania powinny być delegalizowane na podstawie art. 256 k.k.
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #4konserwy #neuropa #polityka
weź kucu na temat pisz a nie kociopoły sprzedajesz, nie jesteś na grupie fanów rosyjskiego totalitaryzmu
Zdjęcie dodane do wpisu jest tylko i wyłącznie podglądowe.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@NoJakNieJakTak: Co za argument. Niech się nie zesra tylko.
Skłotowiec XD
Ostatnio rozmawialiśmy w gronie znajomych: 3 ludzi z IT, jedna od napędów elektrycznych, jedna od prowadzenia marki. Przyznaliśmy rację - z lewakami nie ma rozmowy. Po prostu z takimi nie pogadasz. Z ludźmi od biznesu - potoczysz debatę, z ludźmi od rynków walutowych się posprzeczasz na temat odpowiedniej wysokości podatków, na temat praw na rynku finansowym, z ludźmi od IT porozmawiasz logicznie ale z