Aktywne Wpisy

dlaczego #rozowepaski najpierw dają się zapłodnić przez jakiegoś sebka, a dopiero po tym szukają dojrzałego i odpowiedzialnego mężczyzny?
#badoo #logikarozowychpaskow #tinder
#badoo #logikarozowychpaskow #tinder

Anesthesia +52
Nie żyje 8-letni Kamilek. Został skatowany na śmierć.
Nataliści? Ktoś podejdzie do mikrofonu? Anyone?
#antynatalizm #efilizm
Nataliści? Ktoś podejdzie do mikrofonu? Anyone?
#antynatalizm #efilizm
Pochowanie ich pod progiem nie jest wystarczające, takie ugrupowania powinny być delegalizowane na podstawie art. 256 k.k.
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #4konserwy #neuropa #polityka
Zdjęcie dodane do wpisu jest tylko i wyłącznie podglądowe.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@NoJakNieJakTak: Co za argument. Niech się nie zesra tylko.
Skłotowiec XD
Ostatnio rozmawialiśmy w gronie znajomych: 3 ludzi z IT, jedna od napędów elektrycznych, jedna od prowadzenia marki. Przyznaliśmy rację - z lewakami nie ma rozmowy. Po prostu z takimi nie pogadasz. Z ludźmi od biznesu - potoczysz debatę, z ludźmi od rynków walutowych się posprzeczasz na temat odpowiedniej wysokości podatków, na temat praw na rynku finansowym, z ludźmi od IT porozmawiasz logicznie ale z
Jak pan Stasiu mówi jak cos noe podoba sie żydowskiej gazecie dla Polaków to znaczy ze jest dobre dla Polaków.
@NoJakNieJakTak: no więc czemu nie została zdelegalizowana?
@NoJakNieJakTak: poprawiłem :*
Komentarz usunięty przez moderatora
ale festiwal lizania się po dupach dwóch przegrywów przez 20 postów
@seba-gala: czy znasz jakiekolwiek państwo zamordystyczne, w którym przeciętni obywatele są bogaci? Takie nie istnieją, a wiesz dlaczego? To nie jest XIX wiek, dobrobyt z którego korzystasz nie opiera się na niewykwalifikowanych robotnikach, lecz specjalistów, ludzi z bogatymi kwalifikacjami, a tacy nie lubią czuć bata na swoich plecach. Więc część wyemigruje, a część stanie
@popularny_polityk: Przynajmniej prawidłowo napisałeś słowo "wolność od", bo niektórzy nawet tego nie ogarniają, że wolność jest zawsze tylko "od", i piszą "wolność do" na memie mającym imitować korwinistę. To jakby onuca próbowała pisać coś po polsku i jakieś typowo ruskie byki stawiała na tym memie. xDD
@seba-gala:
@NoJakNieJakTak: ja bym chciał tylko przypomnieć, że to ojczyzna zdradza nas
@NoJakNieJakTak: Musimy anulować głosowanie, bo przegramy.
Nie ma to jak kwik antypolskiego lewactwa o poranku.
@NoJakNieJakTak: kij w ryj Konfie, ale jak niby chcesz to uzasadnić? Jeżeli chcesz poważnie tak pisać, to trzeba by to uzasadnić z całą wagą zarzutu, a neofaszyzm lekkim nie jest. To że Bosak wrzucił obrazek który łatwo można opdczytać "hehe tak jak myślałem, moje poglądy zostały tak nazwane na wyrost" to dosyć słaby argument.
Daj miłościwie rządzącym patałachom rozszerzone możliwości delegalizacji partii politycznych bo nie podobają ci
@Wap30: Chcesz uzasadnienia od antypolskiego trolla? Uzasadnienie jest takie, żeby się nie przejmować i kłamać dalej na temat Konfederacji.
@NoJakNieJakTak: mam nadzieję, że złożyłeś odpowiednie zawiadomienie i wiesz, że świadome ukrywanie przestępstwa też jest przestępstwem? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
O, coś co regularnie słyszę... o 4 lat xD
O patrz, już przechodzą do PiSu. A nie, czekaj xD
@popularny_polityk: Dlaczego tylko milionerem? Lepiej zostać miliarderem. Żeby zaoszczędzić nominalny milion złotych musiałbyś przez całe swoje życie zawodowe opłacać maksymalne składki emerytalne i nie wydać z tych pieniędzy ani grosza na zakup np. mieszkania. Warto też pamiętać, że dzisiejszy milion za 35 lat będzie wart tyle, że może kupisz sobie kompaktowy samochód z drugiej ręki. A może nie...