Aktywne Wpisy

wiktor-niedzicki +1150
Po jedenastu latach nieobecności wracam na wykop.pl. Film zrealizowany dla DDTVN nazwał mnie "Pan od eksperymentów" . Witam się zatem sztuczką kelnerską. Może się przydać już podczas świąt, gdy goście nie będą chcieli wyjść z przyjęcia.
A wkrótce nowe materiały z kanału CiekaWizja. Pozdrawiam serdecznie.
#ciekawostki #ciekawizja #nauka #gruparatowaniapoziomu #ciekawiludzie #ciekawemiejsca
A wkrótce nowe materiały z kanału CiekaWizja. Pozdrawiam serdecznie.
#ciekawostki #ciekawizja #nauka #gruparatowaniapoziomu #ciekawiludzie #ciekawemiejsca

sikalafou +15
Pochowanie ich pod progiem nie jest wystarczające, takie ugrupowania powinny być delegalizowane na podstawie art. 256 k.k.
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #4konserwy #neuropa #polityka
Nigdy nie zrozumiesz marny komunisto, marksisto, geniuszu jedynej propolskiej partii w sejmie...
jedna racja, KON-FE-DE-RACJA!
Jesteśmy za wolnością ale jak nie wierzysz w bega to zgnijesz w pierdlu!
Rozwodów się zachciało? rozwody są tylko dla zarządu panie Areczku, dla pana jest cierpienie i separacja!
Aborcja to zabijanie dzieci!!!!!!1!!!!!1!!1
będziesz wisiał lewaku, będziesz wisiał, w naszej Polsce każdy będzie mógł mówić co chce tylko by to było zgodne z naszymi poglądami, wtedy będzie spokój
zostaniesz potentatem paróweczkowym, właśnie ty nim zostaniesz! skąd wiem? ponieważ głosuje na nas sama elita, najlepsi z najlepszych - a potem cała reszta społeczeństwa będzie na ciebie pracowała!
wiadomo że trzeba jeździć szybko by dotrzeć na miejsce, generalnie większość przepisów ruchu drogowego usuniemy, po co one, tylko spowalniają dojazd do celu!
Ja tam wolę placic te 60% od 4000 dolarów, niz 10% od 100 dolarów zarobków.
przecież na Białorusi się łatwiej prowadzi działalność gospodarczą
w Warszawie rządzi lewak Czaskoski, on sprowadził z Izraela żydowskie autobusy, na placu defilad leży kostka sprowadzana z TelAwiwu, musimy zrobić tak by przejść marszem obok tego placu..
pozbierać tą kostkę i rzucić nią w te autobusy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kot_z_wolnego_wybiegu: o gurwa ale odklejka konkretna xD
@NoJakNieJakTak: Mam nadzieję, że złożyłeś zawiadomienie do prokuratury ( ͡º ͜ʖ͡º)
A lewaki chcą nas zamykać w miastach 15 minutowych, nie będziesz mógł wyjść z danego obszaru
mówie ci, tak słyszałem
Agencja Bezpieczeństwa sama powinna takie wnioski wysyłać do sądów a nie jakiś randomowy wykopek
to tylko świadczy o tym jak nasze służby działają, a raczej jak nie działają.
ich też trzeba spalić i pokropić wodą święconą, lewaki się boga nie boją!
Od 30 lat jest to samo, wy małe polaczki. Idźcie głosować na kaczyńskich i tuskow z układu okraglostolowego napewno nie będzie biedy w tym kraju
weź kucu na temat pisz a nie kociopoły sprzedajesz, nie jesteś na grupie fanów rosyjskiego totalitaryzmu