Wpis z mikrobloga

#druk3d

Potrzebuję coś takiego: https://www.amazon.com/Smart-Home-Mount-Lenovo-Tablet/dp/B09S6NZWGJ . Nie mam dostępu do drukarki, nie mam projektu, chyba kupię tego gotowca, tylko troszkę drogo. Niestety gotowiec ma ten problem ze nie wygląda na tyle estetycznie jak bym chciał. Widoczne są warstwy, faktura wydruku 3d mi się nie podoba. Czytałem coś kiedyś o foliach winylowych i zastanawiam się czy mogę ten wydruk 3d odkleić folia winylową, lub w jakim inny sposób go upiększyć.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niestety gotowiec ma ten problem ze nie wygląda na tyle estetycznie jak bym chciał. Widoczne są warstwy, faktura wydruku 3d mi się nie podoba.

@WMPP:
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Niestety tego projektu nikt nie ma, a ja też nie jestem w stanie tego kupić bo nie wysyłają do żadnego normalnego kraju. Na razie rezygnuje z customoeej obudowy do tego tabletu, mam takie wieszaki na tablety uniwersalny
  • Odpowiedz
ludzie juz nie maja sie do czego przyczepic...

@sylwek2k: ale ja też spotykam się z ludźmi którym estetyka druku FDM nie pasuje. Mimo że tamte powiększone fotki pokazują jakość top tier to jestem w stanie zrozumieć że daleko temu do wtrysku na fakturowanej formie.
  • Odpowiedz
to jestem w stanie zrozumieć że daleko temu do wtrysku na fakturowanej formie.

@mc_hammer:

ale jemu nawet nie pasuje ta fakturowana pierwsza warstwa :D

Raczej spodziewalbym sie oczekiwania wykonczenia na piano black ;)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@mc_hammer: @sylwek2k @Diabl0 problem to raczej ta ścianka boczna, ale głównym problemem jest to że nie da się tego kupić do żadnego normalnego kraju... Więc nie ma gotowe produkty do tego tabletu i jeśli będę chciał jakiś dedykowany do tego tabletu to będę musiał jednak drukować na 3d.
  • Odpowiedz
Więc nie ma gotowe produkty do tego tabletu i jeśli będę chciał jakiś dedykowany do tego tabletu to będę musiał jednak drukować na 3d.

@WMPP:

ogolnie, jak nie kupisz iPada, to raczej bedziesz miec problem z kupnem dedykowanego uchwytu sciennego :P

Pozostaje kupic zwykle etui, rozczlonkowac i przykleic je do sciany :D
  • Odpowiedz