Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +96
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +243
Praca to gdybyście coś tworzyły i sprzedawały, a nie puszczenie pralki raz w tygodniu czy wstawienie parówek do mikrofali co wieczór.
To jakaś paranoja, żeby zajmowanie się sobą, pożywianie się i dbanie o higienę ciała oraz domu nazywać pracą - trzeba być na prawdę głupią pipą, aby tak myśleć.
Podcieranie sobie dupy to też praca? Może kobiety, które sobie same podcierają tyłki powinny iść kilka lat wcześniej na emeryturę niż osoby, które chodzą obsrane?
Trochę świata zwiedziłem i powiem wam tak - w UE* nie ma bardziej leniwych, zakompleksionych, chciwych i niewiernych kobiet niż p0lki. A ponieważ to one mają w tym kraju władzę, bo jest ich więcej + spora część mężczyzn to gigapantofle i głosują tak, jak każe im żona/matka, to nigdy nie będzie tu lepiej.
*nie licząc lasek przybyłych z Azji/Afryki bo one też niezłe są
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #pracbaza #finanse #przegryw #bekazpisu
@wqeqwfsafasdfasd: to jest praca, powiem więcej, życie to praca
Jeśli jedna osoba ma w dupie robotę i nawet domu nie ogarnia, to jest leniem i nie polecam wiązania sie z taką osobą.
A tak serio to większość p0lek nie wychowuje dzieci, wydaje je na świat a potem zajmuje się albo nawet i nie (polecam porozmawiać z kimś, kto prace w MOPSie) ale na pewno nie wychowują dzieci - nie uczą niczego praktycznego, nie przekazują żadnych wartości, jak dziecko ma
Najgorszy okres przy dzieciach to do 5 lat, tam faktycznie jest co robić.