Aktywne Wpisy
karetpoker +12
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Gours +26
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Praca to gdybyście coś tworzyły i sprzedawały, a nie puszczenie pralki raz w tygodniu czy wstawienie parówek do mikrofali co wieczór.
To jakaś paranoja, żeby zajmowanie się sobą, pożywianie się i dbanie o higienę ciała oraz domu nazywać pracą - trzeba być na prawdę głupią pipą, aby tak myśleć.
Podcieranie sobie dupy to też praca? Może kobiety, które sobie same podcierają tyłki powinny iść kilka lat wcześniej na emeryturę niż osoby, które chodzą obsrane?
Trochę świata zwiedziłem i powiem wam tak - w UE* nie ma bardziej leniwych, zakompleksionych, chciwych i niewiernych kobiet niż p0lki. A ponieważ to one mają w tym kraju władzę, bo jest ich więcej + spora część mężczyzn to gigapantofle i głosują tak, jak każe im żona/matka, to nigdy nie będzie tu lepiej.
*nie licząc lasek przybyłych z Azji/Afryki bo one też niezłe są
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #pracbaza #finanse #przegryw #bekazpisu
@AlienFromWenus: facet zajmuje się gotowaniem, praniem, opieką nad dziećmi, a kobieta przychodzi z pracy i odpoczywa.
W wielu domach tak jest. My naszywamy takich pantoflarzami.
Ich praca też jest pracą i dlaczego kobieta nie płaci takiemu pantoflowi?
@lexico: w doopie byłeś gunwo widziałeś a swoje urojenia przelewasz na ogół
@AlienFromWenus: nie lubię analu
@AlienFromWenus: mam dużego, to na ogół wystarcza
@IlawaNidzica: a szczególnie te, które wyjechały do Anglii, tam siedzą i nie maja ani męża ani dzieci
@ArthasMenethil: i tak ma być ( ͡º ͜ʖ͡º)