Aktywne Wpisy

No i że chłopu sakramencko nie chciało się iść , to chłop zrobił se przerwę….w Sakramento. No i już trochę żałuję że tu jestem . Wolałbym być na szlaku , więc zadziałało :D szkoda tylko że nie z innych powodów . Sakramento przywitało mnie praktycznie slamsami , żeby dojść z dworca do centrum musiałem przejść przez ulicę gdzie ludzie spali w namiotach itp, prawie jak na szlaku… bałem się robić zdjęcie bo
źródło: image_picker_3DAB8CB0-1BBB-4CFE-A587-2A239A72A21F-29514-0000030F25E0D061
Pobierz
Umeraczyk +15
Na dobranoc z-------m kolanem o wannę tak że aż musiałem emocje rozładować i z-------m pięścią w ścianę z p---y aż mi pękła skóra. Mam nadzieję, że nic nie złamałem, bo dość boli i pewnie spuchnie ( ̄෴ ̄)

Kurde widziałem, że Jankos dobrze sobie radzi w tym splicie ale nie wiedziałem, że aż tak dobrze. Cieszy trochę, że sporo ludzi na reddicie zauważyło jak zaczął mocno sie starać, żeby pokazać, że jego osiągnięcia to nie tylko zasługa Capsa i reszty.
Ja tam nadal będę uważał, że Jankos pomimo wieku to top1 w Europie. Niezależnie od mety on zawsze nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Przy jego odejściu z G2 najbardziej mnie bolało właśnie, że Jankosa omija kolejna szansa na finał mistrzostwa świata. Gdyby odszedł rok wcześniej kiedy G2 postawiło na Flekkeda, w ogóle bym się tym nie przejął, bo raczej mało kto dawał im szansę na puchar.
Mam nadzieję, że w następnym roku dostanie jakąś porządną ekipę, bo nikt już nie będzie go blokował.
#leagueoflegends