Aktywne Wpisy

ulan_mazowiecki +197
Trzeba mieć nayebane we łbach, by nagle pisać dobrze o Tusku, tylko dlatego, że pisoory tną w chooya. Ile wy macie lat, że nie pamiętacie co PO odwalała?! Nie, nie chodzi o ośmiorniczki tylko całą listę afer. Tylko cymbały nie rozumieją, że polityka to goovno, niezależnie z jakiej opcji. Jeśli zakiast PiSu ma być Tusk i kego banda, to ja pierd... taką zmianę. Więlszość ludzi wam nigdy nie pójdzie na te wasze

deafpool +81
25-letnia polka, streamerka dostała udaru podczas transmisji na żywo. Film na twitterze.
Co mogło być przyczyną? Nie wiem, mogę się tylko domyślać.
https://twitter.com/deZeZed/status/1663855569310973955
#twitch #truestory #rozowepaski #zdrowie #p0lka #niebieskiepaski
Co mogło być przyczyną? Nie wiem, mogę się tylko domyślać.
https://twitter.com/deZeZed/status/1663855569310973955
#twitch #truestory #rozowepaski #zdrowie #p0lka #niebieskiepaski

#ukraina
Mnie najbardziej rozwalal bol dupy o to, ze Ukrainiec mogl sobie pojsc fo museum za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°) p0laczek dalby zbombardowac swoje mieszkanie komunalne oraz pozwolilby na zabicie kilku czlonkow rodziny byle by tylko otrzymac cos bezplatnie XD
@Jurasik201:
Ty tez orlem jezyka ojczystego nie masz prawa sie nazwac xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Absurdalne jest ignorowanie tych ludzi.
Nie znaczy to, ze maja racje.
Była to zupełna odwrotność do tego co w Polsce dzisiaj.
Dzisiaj w Polsce w stolarni gdzie kiedyś pracowałem miałbym 5x większą pensje i by mnie wzięli na drugi dzień. xDD
@wuut: bo jak programista 15k straci 20% dochodu z powodu większej ilości Ukraińców na rynku, to będzie miał wybór czy zrezygnować z wakacji na Teneryfie, czy kupić trochę gorszy samochód. Jak "nizina społeczna" (czyli w opinii wykopków każdy, kto nie urodził się w gronie 5% z najwyższym IQ) traci 20% dochodu, to musi wybrać, czy w tym miesiącu nie opłacić mieszkania, czy
Jak rozmawiamy o calym spoleczenstwie, to smutna prawda jest taka, ze takich ludzi sa miliony.
@BayzedMan: Sugerujesz ze po 2004 roku w UK bylo mniej pracy dla niewyksztalconych pracownikow niz teraz w Polsce?