Aktywne Wpisy

Klub X-Demon z Wrocławia dyskryminuje mężczyzn i uprzedmiotawia kobiety swoją promocją.
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw

Melancholijny_Czlek +102
#atom #energetyka #polska #elektrownia
@Kinior: Ty zwyrolu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Mistrszzz: Mówisz o sobie? Ci ludzie jawnie popierają spalanie węgla, czy sobie to uroiłeś w swoim wysrywie?
@zjadlbym_kebaba Wykopek się zesrał, bo ktoś inny chce mieć spokój i brak widoku na betonowy kloc xD
@rolnik_wykopowy: A jaka jest alternatywa dla wegla? Bo jesli mi powiesz, ze zielona energia, to odsylam do szkoly.
Tak, bo inni ludzie nie maja problemow jak np autostrada wybudowana pod domem. Ja #!$%@?. Ludzie mieszkajacy obok takiej elektrowni przynajmniej
Pomysł z atomem może wypalić tylko wtedy gdy zrobi to w 100% prywatna spółka zagraniczna za prywatne pieniądze, tam nie może być nawet złotówki z polskich podatków.
@MatiHanys: jak tak to nic z tego nie będzie bo jak tu przytulić poważną kasę gdy to nie idzie z budżetowego worka.. patrz na "efekty pracy" PGE EJ1, kilkaset milionów zł już przewalili na istnienie spółki skarbu państwa
To jest trochę tak że jest grupa ludzi, nie wiem skąd oni się biorą i kto im płaci, ale organizują takie protesty a ludzie to podłapują. Jest przykład obwodnicy Myślenic gdzie jeszcze nie do końca było wiadomo jakie bedą w ogole propozycje tej obwodnicy a już powstała strona internetowa i billboardy z protestami…. Szefowa tego ‚protestu’ to pani której cała kariera zawodowa to szefowanie i prezesowanie w róznych dziwnych ‚firmach’
@prze_galant: Lepsza taka kariera, niz kariera wykopka xD
@Peter_Mountain: właściwie to mało
Koło tej miejscowości jest miejscowość o nazwie Sasino, więc nie ma szans na atom, ale dużo kasy przewalą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Elektrownia atomowa obok to same plusy- nowoczesna infrastruktura, ogormna kasa dla gminy, nowe miejsca pracy, tanszy prad, wzrost bezpieczenstwa.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: A Jakbyś żył z turystów wynajmujących kwatery? Oczywiście ich nie popieram, bo Polsce należy się taka elektrownia od XX lat - ale rozumiem, że część lokalsów na tym zyska, ale dla części będzie to konieczność przymusowego przebranżowienia i pół biedy jak nie mają na swój biznes kredytów.
Wiele miast istnieje dlatego, że mają pod nosem wielki zakład. Takie np. Pulawy i Zakłady azotowe, cale miasto żyje z tego że jest przytulone do fabryki.
Mowa o 550 domach w samym tylko Mikołowie.
https://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,29586746,550-domow-do-wyburzenia-kolej-do-cpk-srodkiem-mikolowa-pokazano.html
No i? #!$%@? o jakichś prostych kreskach. Widziałeś projekty CPK w ogóle?
Ja właśnie siedzę i analizuje dokumentacje, które są datowane na 2021 (projekty już wykonawcze) i to nie jest tak ze ktoś sobie wziął i narysował. To są projektanci którzy znają się na rzeczy i robią to dobrze. Jestem z branży i nawet sobie nie zdajesz sprawy jak jest to szeroko zakrojona inwestycja.
Pretensje to możesz mieć do rządzących którzy
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: To nie są marudy, tylko z głową działający ludzie. Powalczysz, pokrzyczysz przed wyborami i jest szansa, że dostaniesz hajs na przebranżowienie, albo odszkodowanie za zamknięcie działalności.. Gdyby krzyczeli dajcie nam pieniądze, to by zdjęcia w necie nie latały. Z głową rozgrywają to na emocjach i zasięgi lecą.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: Tak i na pewno