Aktywne Wpisy

BayzedMan +4
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od

kochamcovid +44
Rosjanom to świetnie wychodzi. Wystarczy przeanalizować wypowiedzi Wolskiego o kończących się rakietach, czołgach o agentach rosyjskiego wywiadu którzy zbierają elektronikę po śmietnikach itd.
Rakiety się nie skończyły, były regularnie używane do ataków na obiekty cywilno-strategiczne, na telegramie cały czas są filmiki z rosyjskimi t90, które wchodzą na miejsce starych zniszczonych radzieckich czołgów. Takich przykładów są dziesiątki.
#ukraina #rosja
@OSH1980: Tak jeszcze dla jasności powiedz która strona okupuje nadal 18% terytorium przeciwnika ?
Powiedziałbym miliony. Po co się rozdrabniać.
@ApuApustaja: Czyli mówisz ze te 150tys zabitych ruskich żołnierzy i kilkanaście tysięcy rozwalonego sprzętu to była przykrywka i teraz wejdzie prawdziwy nowoczesny rzut?
@Don_kiszot: Ten legendarny drugi rzut już od marca jedzie i nie może dojechać xD
@ApuApustaja:
Jak tam obiekt numer 2064 rejestru podwodnego dziedzictwa Ukrainy ( ͡° ͜ʖ ͡°) to też było ZMYLENIE?
@ApuApustaja: czytaj: raz na dwa tygodnie wystrzela parę rakiet które im się uda skleić z kradzionych fotoradarów (⌒(oo)⌒)
@OSH1980: Czyli jak rozumiem Ukraina już za 5 lat odbije wszystkie tereny?
@ApuApustaja: No #!$%@?, jak już nawet żałosne onucki piszą że ruskie ścierwa tłuką po cywilnych obiektach to jest grubo XD