Wpis z mikrobloga

All work is complete

Fixed a problem with traffic (internet speed )

Fixed channel switching speed

Correct operation of the archive is fixed

OTT Nvigator users had a problem with the sound, we added a separate playlist for this app Update it

Also added 5 days for all active users

We apologize for the inconvenience
#plusx #plusxtv #iptv
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@puniek: znajmy sąsiada pytał czy Travelxp 4K będzie naprawione bo brak płynności obrazu jest. Kilka osób potwierdza https://wykop.pl/wpis/70543199/mam-pytanko-do-osob-co-korzystaja-z-plusx-i-tivima
@wdz1312 0
mam pytanko do osób co korzystają z plusx i tivimate . Mianowicie chodzi o program travelxp 4k HDR . nie buforuje lecz obraz się tak dziwnie ścina po prostu nie chodzi płynnie. i problem występuje tylko na tym programie , w opcjach odtwarzania włączyłem opcje ,, odtwarzanie tunelowe
  • Odpowiedz
@ChrisNo z jakiej aplikacji korzysta znajomy sąsiada ? bo jeżeli z tivi mate to niech włączy odtwarzanie tunelowe w opcjach odtwarzania . i to naprawia płynność obrazu travelxp 4k przynajmniej dla telewizora Sony z androidem .
  • Odpowiedz
@wdz1312: tivimate - ale sam pisałeś że później : problem ten nie występuje ale zauważyłem że po paru minutach odtwarzania obraz staje w miejscu i nawet nie ma kółeczka od buforowania
  • Odpowiedz
@ChrisNo no tak dlatego niech wypróbuję tą opcję i zobaczy jak mu to będzie chodziło. Najśmieszniejsze jest to że u mnie w domu na tv Sony Travelxp chodzi normalnie z płynnym obrazem i bez włączonej opcji odtwarzania tunelowego. Problem z obrazem jest u moich rodziców u których obraz nie chodzi płynnie i tam pomaga włączenie opcji tunelowego odtwarzania.
  • Odpowiedz