Aktywne Wpisy
jaavi666 +50
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
w__w +69
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Fakty są takie, że to najlepsza adaptacja gry w historii. A jak czytam nieustanną krytykę, to przypominają mi się czasy, gdy wychodziła dwójka i wylało się na nią szambo. Jako fan jedynki, długo nie podchodziłem do kontynuacji ze strachu przed "beznadziejną, lewacką fabułą" (i wysoką ceną xd). Gdy już zagrałem to z miejsca wylądowała w moim TOP 3.
#thelastofus
I w zasadzie, po za okruuuutnie nudnym odcinkiem 7 w centrum handlowym który jako jedyny obejrzałem skipując,
Btw. w jaki sposób pochodzenie czy uroda aktorów/aktorki koliduje z fabułą? Ps. Pedro był chyba największym plusem tego serialu, bo po prostu świetnie się sprawdził jako Joel. Niektóre zmiany wyszły dobrze inne mniej, ale skoro pierwszy odcinek tak nisko oceniasz to rzeczywiście lepiej nie oglądaj dalej.
A wygląd bohaterów bardzo kłuje mnie w oczy. Nie pasują mi do postaci które grają. Możliwe że zagrali świetnie lecz mnie nie przekonują. No ale to tylko zdanie szarego wykopka. Spodziewałem się hitu lecz mnie nie przekonało i nic z tym nie zrobię. ( ͡
@Staraagrafka: bo od razu by wyszlo ze to zwyczajni zlodzieje i mordercy... i wcale nie chodzi o zadna walke tylko po prostu rabunek tych ktorzy trzymaja z tymi ktorzy chca zlozyc ten swiat do kupy, no bo hehe trzeba sobie jakos radzic, z akumulatorem brzmia tak niewinnie, jakby nigdy do nikogo nie strzelali
I przypomniało mi się że Joel w serialu w strefie dorabiał jako grabarz. XD
Ludzie nie będą też podniecać się serialem nawet jeśli to najlepsza adaptacja w historii (hipotetycznie). Może to być po prostu dla niektórych przeciętny serial. Można mieć sporo zarzutów do serialu i ocenić go na 7/10 albo 6.5/10 i wciąż nie są to jakieś hejterskie