Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +70
Jak łykend, to #rozdajo wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
Hibod +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Niby w pomocy kolegom nie ma nic złego. Każdy jakiego ma. Czasem się pada pożyczy do PS, a czasem nawet ,,pożyczy siostrę” na wesele w stylu Kaśka idź, bo Mirek nie ma z kim, a to taki dobry chłop, ale są granice. On udaję dziennikarza. Tak jak jego kolega Najman fajtera. Grzelak pewnie jakby takim kocurem był to on trenowałby team Piątka w meczu z AC MILAN, a nie znany i lubiany siwy bajerant;) Nawet trener Pogoni miał epizod w chorwackim Dinamie. Dobre kluby jak widzą, że ktoś ma wartość, to go biorą. Nie patrzą na paszport. Tak było w Afryce z Kasperczakiem. Kadry wszystkie go chciały, bo wiedziały, że dużo daje. Tutaj ten Grzelak to niby zagadka, ale wygląda na ,,Sasala+”, czy ,,Ulatowskiego+”, co polską piłkę mieli zbawiać, a może poprzeczka trochę wyżej i to taki ,,Ojrzyński+”, co nawet ukochane Kielce go zwolniły. Stąd niech ten Stanowski zbankrutuję z tym całym Weszło, a z braku laku niech walczy w jakimś MMA z Najmanem i dostanie wreszcie w pędzel;)
#pilkanozna
#ekstraklasa
#stanowski
@Sylwiusz89: Stop making itd...
Gość prowadził przez 2 lata duży szwedzki klub, zdobył wicemistrzostwo Szwecji zdaje się. Nie jest to może liga wiele lepsza od naszej, ale nie jest i gorsza. Nie dziwię się, że nie ma ochoty się bawić w strażaka w drużynach walczących o utrzymanie (Lechia i Górnik obecnie).
Cyklu nie śledziłem. A zwróciłeś uwagę, że jak dochrapał się pozycji w Kanale Sportowym to pozwalniał wielu z Weszło? Ostatnio nawet Rokuszewskiego tam już nie ma. Kolega wyżej wspomniał o KTS Weszło - gość ma łeb do kręcenia interesów, dziennikarstwo to nie jego zainteresowanie.
@sierpien22: Ale Roki to akurat myślę, że odszedł sam i raczej Stano nie miał żadnych argumentów, żeby go utrzymać.
Za to wcześniej sekcje radiową chyba zlikwidował. Zobacz ile się dzieje na weszło a ile jest go na KS - po prostu przekierował pieniądze w inny projekt. No to ja se nie dziwię Rokiemu o przejście ze zdychającego weszło do C+.
@sierpien22: Myślę, że musiałby naprawdę grubą kasę zaoferować Rokiemu, żeby odrzucił ofertę C+. Tak przebić ich przynajmniej dwukrotnie albo i trzykrotnie. Nierealne.