Aktywne Wpisy

mk321 +2
#bielgorod #ukraina #rosja
Dobrze rozumiem, że ten Biełogrod jest w Rosji?
Ukraińcy tam wyjechali.
Czyli zaatakowali teren Rosji.
Rosja ma w swoim prawie zapisane, żeby użyć broni jądrowej w przypadku zagrożenia integralności granic.
Nadal nie użyli.
Czemu?
A. Putin niedopełnił swoich obowiązków. Powinien spaść ze stołka.
B. Wszystkie atomówki zardzewiały i nie udało się żadnej wystrzelić.
C. Wszystkie atomówki już dawno zostały przehandlowane za wódkę.
Dobrze rozumiem, że ten Biełogrod jest w Rosji?
Ukraińcy tam wyjechali.
Czyli zaatakowali teren Rosji.
Rosja ma w swoim prawie zapisane, żeby użyć broni jądrowej w przypadku zagrożenia integralności granic.
Nadal nie użyli.
Czemu?
A. Putin niedopełnił swoich obowiązków. Powinien spaść ze stołka.
B. Wszystkie atomówki zardzewiały i nie udało się żadnej wystrzelić.
C. Wszystkie atomówki już dawno zostały przehandlowane za wódkę.

kopek +1
W co zainwestować 130 tys zł.
#inflacja podbija ceny wszystkiego więc chyba po prostu rozwalę tą kasę na przyjemności
#inflacja podbija ceny wszystkiego więc chyba po prostu rozwalę tą kasę na przyjemności
#inflacja #bekazpisu
Poza tym to nie tylko przez PiS, ale największe korporacje ewidentnie żerują na konsumentach. To samo McDonald w którym ceny są zawyżone względem innych fastfoodów.
@antywojo: Pewnie z tego samego powodu: https://wykop.pl/link/7028193/karcher-przez-20-lat-sztucznie-zawyzal-ceny-w-polsce
Też wole wodę ale kiedy mam zrobić drinka to mam go rozcieńczyć wodą czy herbata?
Samo to że państwo dodaje podatki aby "dbać" o czyjeś zdrowie. Ch*j im do mojego zdrowia i tego co pije
@damianooo8: a mi przeszkadza bo za cukier z wodą nie chcę płacić 11zł za 2l do #!$%@? xD
@antywojo: @dqdq1 Tymczasem ta sama cola kosztująca nawet na promocji więcej niż 1 euro xD
No debile.
Komentarz usunięty przez autora
Pytanie jeszcze jaka jest marża producenta/sprzedawcy