Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +21
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://apnews.com/article/bd45c372caf118ec99964ea547880cd0?fbclid=IwAR3SThvX2dbLiAZ9EKrChKn3w6l7g-Fp7ES07iFfWR-fr5WojIZK0mSsgdc
źródło: FeU_rd7UUAUjA0t
Pobierzźródło: DyvixfJV4AA32Ys
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: Bez tytułu
PobierzPrzykładem czegoś takiego jest gotowanie mleka: Jeżeli nie zareagujesz dość szybko przy pierwszych oznakach kipienia mleka to będzie moment kiedy nawet wyłączenie kuchenki (szczególnie przy indukcyjnej,
Ad Zanieczyszczenie: Śmieci to naturalna konsekwencja naszej technologii. Bierzemy rudy metali, używamy mnóstwo energii i innych narzędzi do stworzenia np. elektroniki z tym metalem, a potem wyrzucamy zużyte części. Odzysk tego metalu jest w 99% nieopłacalny i
Rozumiem, że kompromitujesz się czytaniem ze zrozumieniem w języku polskim, bo lepiej ci wychodzi czytanie po rosyjsku?
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdzie tutaj masz sugestię, że w 2023 miał zginąć świat? Jak chcesz przetłumacz sobie na rosyjski, bo na razie kompromitujesz się swoim brakiem umiejętności czytania ze zrozumiem w języku polskim, wmawiając innym, że są debilami xD
2023 to według Grety to data odejścia od paliw, a
W 2033 będzie 15 lat, a nie 5, sama Greta wstydziła się swoich głupot i usunęła wpis, a ty nadal tego bronisz, w dodatku kompromitując się brakiem znajomości matematyki i języka polskiego (czytania ze zrozumieniem) xD
Mimo wszystko mam nadzieję, że jesteś zwykłym trollem, bo jeżeli rzeczywiście jesteś dumny ze swojej ignorancji, to współczuję ludziom, którzy muszą przebywać z kimś jak ty...