Wpis z mikrobloga

@luxkms78: Pamiętam jak Giertych będąc Ministrem Edukacji - wszystkim, którzy nie zdali jednego przedmiotu z matury, dał amnestię. Mnóstwo debili dzięki niemu ukończyło licea i mogło iść na studia. Najpierw tworzył inteligencję z przeceny ramię w ramię z pisiorami, a teraz gra nawróconego.
  • Odpowiedz
  • 1
@luxkms78: demotywatory na wykopie w 2k23 xD Swoją drogą ciekawa interpunkcja. Nie musiałeś w nicku pisać 78, domyślilibyśmy się.

@CXLV: Nie musiałeś się wypowiadać - od razu widać żeś pissior płatny.

P.S. Trzeba być kompletnym debilem i niedorozwojem umysłowym żeby próbować łączyć sens jakiejkolwiek wypowiedzi z np. wiekiem pacanie.
  • Odpowiedz
  • 0
@luxkms78: Pamiętam jak Giertych będąc Ministrem Edukacji - wszystkim, którzy nie zdali jednego przedmiotu z matury, dał amnestię. Mnóstwo debili dzięki niemu ukończyło licea i mogło iść na studia. Najpierw tworzył inteligencję z przeceny ramię w ramię z pisiorami, a teraz gra nawróconego.

@Dzia-do-stwo: Kompletnie mnie to nie interesuje - natomiast to na democie to szczera prawda.
  • Odpowiedz
Nie musiałeś się wypowiadać - od razu widać żeś pissior płatny.

@luxkms78: prawie połowa Polaków, którzy chodzą na wybory, głosuje na PiS. Partia z takim poparciem nie potrzebuje płatnych trolli. I jeszcze jedno, wygrają następne wybory zdecydowaną przewagą. Wiesz dlaczego? Bo za oponentów politycznych mają osoby twojego pokroju. Wszędzie widzicie pisowców, plujecie jadem, smrodzicie pomieszczenie tymi swoimi suchymi żartami o niskim Kaczyńskim. Cały wasz kontent w mediach społecznościowych się do
  • Odpowiedz
  • 0
@luxkms78: Pięknie potwierdziłeś moje słowa.

@CXLV: Połechtałeś sobie już ego? Rozczaruję Cię - to tylko Twoje urojenia.

Życzę miłego weekendu :)

@CXLV: Ja również życzę Ci miłego weekendu.
  • Odpowiedz