Aktywne Wpisy
sikalafou +59
Nie wierzę. Rekrutywka wczoraj mnie próbowała przekonać argumentami niematerialnymi do tego, że praca w systemie hybrydowym jest fajna :D Nie wierzę :D
To się dzieje naprawdę?
Plułbym w mordy tym, którzy się godzą na pracę w hybrydzie, albo stacjonarnie, w IT
#homeoffice #praca #pracbaza #pracait #programowanie #programista15k #programista25k #zalesie #bekazpodludzi #januszex
To się dzieje naprawdę?
Plułbym w mordy tym, którzy się godzą na pracę w hybrydzie, albo stacjonarnie, w IT
#homeoffice #praca #pracbaza #pracait #programowanie #programista15k #programista25k #zalesie #bekazpodludzi #januszex

oskar_oskarewicz +14
Nie założyłbym konta na #netflix nawet jeśli mieliby mi za to płacić.
Jak chcę obejrzeć jakiś film to w 5 minut znajdę go w super jakości na darmowych stronach. Nie ma sensu płacić tym złodziejom.
#oswiadczenie
Jak chcę obejrzeć jakiś film to w 5 minut znajdę go w super jakości na darmowych stronach. Nie ma sensu płacić tym złodziejom.
#oswiadczenie

To prawda z tym? I jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi - zadeklarowano łącznie oddanie 14 (początkowo na start koalicji leo) + 14 (zwiększenie początkowej liczby aby mieli batalion na leo) + 10 dodatko teraz (jeśli to nie fake ofc), łącznie 15% naszego "oficjalnego stanu" (249szt deklarowanych) leo2?
#ukraina #wojna
Mieli oddać 14.
Wcześniej dali 4, a teraz dodadzą 10.
@Wrocarz: ale subtelniej trochę Taras bo Cię zdemaskują
Czy jest Kwasem?
Białym Kwasem?
Po prostu byłem ciekaw ile w końcu zadeklarowano, a zaraz się jacyś wariaci poodpalali którzy tylko czekali na pretekst aby wrzeszczeć "ONUCA". Dzięki za wyjaśnienie.
Edit: Wat, bordo mam - ale ten portal zszedł na psy po zmianie na nową wersję skoro nawet ja mam go...
Żywy (był w ATB) jest niesłodzony - szczególnie jak go 2 tygodnie potrzymać w lodówce
moim zdaniem biały bardzo słodki nie jest
ale zostałem kiedyś tak opierniczony od góry do dołu p[rzez kwasowych wyjadaczy (polskich) że dzisiaj mówię że słodki :)
można dostać czasem w jakichś sklepach z piwem albo z towarami z UA ale jakieś dramatyczne pieniądze kosztuje to u nas - a na miejscu to robi grupa Heineken więc mogli by w normalnej dystrybucji to dać!
K2 to czołg klasy Leclerca czy Ariete, który jest perspektywicznie przygotowany na przyszłą armatę 130/140 mm, czyli nam wystarczy. Rosjanie nie potrafią od lat uzyskać stabilnej mocy 1200 koni na wale. Zapowiada się: "Zanim T-90 obróci wieżą, K2 go 10x objedzie."