Wpis z mikrobloga

@Lulz1: w pierwszej turze zadeklarowalismy 14, mozliwe ze to zwiekszymy jzu teraz, lub pojada w dalszych dostawach. Lacznie bedzie trzeba poslac duzo wiecej w kazdym razie.
@oydamoydam:

Po prostu byłem ciekaw ile w końcu zadeklarowano, a zaraz się jacyś wariaci poodpalali którzy tylko czekali na pretekst aby wrzeszczeć "ONUCA". Dzięki za wyjaśnienie.

Edit: Wat, bordo mam - ale ten portal zszedł na psy po zmianie na nową wersję skoro nawet ja mam go...
@pastor_manning: to jest młodzieżowy taki więc dosładzany
moim zdaniem biały bardzo słodki nie jest

ale zostałem kiedyś tak opierniczony od góry do dołu p[rzez kwasowych wyjadaczy (polskich) że dzisiaj mówię że słodki :)

można dostać czasem w jakichś sklepach z piwem albo z towarami z UA ale jakieś dramatyczne pieniądze kosztuje to u nas - a na miejscu to robi grupa Heineken więc mogli by w normalnej dystrybucji to dać!
@Aquamen:

K2 to czołg klasy Leclerca czy Ariete, który jest perspektywicznie przygotowany na przyszłą armatę 130/140 mm, czyli nam wystarczy. Rosjanie nie potrafią od lat uzyskać stabilnej mocy 1200 koni na wale. Zapowiada się: "Zanim T-90 obróci wieżą, K2 go 10x objedzie."