Wpis z mikrobloga

@ChwilowaPomaranczka: Ja to bym poszarpał, zmieszał z jakimś sosem bbq i dał np. do tortilli razem z jakimś serem i warzywami. I masz jakieś biedne buritto. Albo quesadilla. Zależy też jakie masz to mięso. Z jakiejś szyi i skrzydełek nie będzie dłuższych włókien. Jak podudzia to git.
  • Odpowiedz
@ChwilowaPomaranczka: Pokroić drobno, wsadzić do naczynia żaroodpornego, dodać pokrojoną w kostkę cukinię i inne warzywa, jakie chcesz. Zalać domowym sosem serowym albo rozrobić pół kubka śmietany 18% ze szklanką wody, doprawić solą i pieprzem, zalać tym mięso z warzywami, posypać żółtym serem i suszoną papryką chilli. Piec w 180 stopniach jakieś 30-35 minut.
  • Odpowiedz