co zrobić z mięsem drobiowym z rosołu? u mnie w domu siostra często smażyła w przyprawach i było nawet git. czy to jest zgodne ze sztuką? xD #gotujzwykopem
@ChwilowaPomaranczka: odpowiadam: usiąść w fotelu, przy stoliku na kawe, i pojedyńczymi kawałkami tegoż mięska karmić piesełka, który grzecznie siedzi obok, i czeka na kolejny kęsik. sprawdzane co niedzielę. ;)
@ChwilowaPomaranczka: wtf to wy ludzie tak zwyczajnie, normalnie nie jecie mięsa z rosołu?! co kolejny wpis to jakies wymysły nie z tej ziemi, jakieś rozdrabnianie, krokiety?!? ( ಠ_ಠ)
@ChwilowaPomaranczka: ogólnie to nic nie robię. Dla mnie rosół powinien być robiony na resztkach, a nie na mięsie. To w stawach, kościach, skrawkach tłuszczu i skóry itp. są najlepsze składniki na rosół. Mięso smażę osobno.
@ChwilowaPomaranczka: odpowiadam:
usiąść w fotelu, przy stoliku na kawe, i pojedyńczymi kawałkami tegoż mięska karmić piesełka, który grzecznie siedzi obok, i czeka na kolejny kęsik.
sprawdzane co niedzielę. ;)