Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

@mateussz7: @OHV1234: @kantek007 Przecież sama postawa Ukrainy jej nie pomogła. Krym oddali dosłownie bez walki. To co mają robić państwa NATO w sytuacji jak Ruski wjeżdża, anektuje ziemie, a Ukraińcy mówią NO OKEJ.
Bazowałem tylko na kilku dużych polskich dziennikach z 2010r, bo coś mi świtało, że i tu Janukowycz i tu coś się zasłużył źle.
"W 2010 r. nowy prezydent, Wiktor Janukowycz, oświadczył, że nie ma mowy o członkostwie Ukrainy w
@jdhue: nadal jest
@pieknylowca: Ty za to myślisz przysadką, oczywiście że Polacy będą pomagać bardziej od Niemców, bo w razie wygranej Rosji to my będziemy mieć terrorystów przy granicy.
https://youtu.be/jqgGwDQqwqE
Polecam caly kanal. Absolutny top. Tylko trzeba sie skoncentrowac na przekazie, a nie jezdzic z odkurzaczem po chacie. Elo
postawili się tak na prawdę tylko dzięki Zełeńskiemu, który jako jeden z nielicznych polityków nie był kojarzony z przekupstwem i szemranymi grami politycznymi między grubasami a rosją, dzięki temu ukraińcy mogli poczuć że kraj działa i jest szansa na solidarną obronę
druga sprawa to popieranie upa i banderę - powszechne jak i przez polityków
@Czimchik: przecież wykopki pisali że to byli wojownicy o wolność. A masakra wołyńska nigdy się nie wydarzyła