Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirek_86: @Eustachy_goli_pachy:
przeciez to nie jest polka... nawet sie na filmach nie odzywa oprocz"kica" i "kcsy kcsy kcsy" konto w ukrainskim banku. od 2014 do 22 mieszkala w polsce.
dobra robote robi ale zeby reklamowac jako "young Polish woman" to troche nie ten ten
  • Odpowiedz
@SStoumer: @Krafti dokładnie! to ukrainka, przed kukonem pracowała w klubie nocnym cocomo na rynku w Krakowie. Spotkalem sie z nia z 3 razy (nie poznalismy sie przez cocomo, o tym mi powiedziala). Nawet mam gdzies na starym telefonie romantyczne fotki 18+ xD no a potem był kukon, wielki swiat, depresja po rozstaniu
  • Odpowiedz
@Eustachy_goli_pachy: to szur tylko z drugiej strony. Swego czasu z nią dyskutowałem to oczywiście jakieś brednie pisała, że Ukraina nigdy w historii nie przeprowadziła żadnego ludobójstwa, Wołyń to ruscy a wszystkiemu winni Polacy i zrównywanie wysiedleń w ramach akcji Wisła z Wołyniem. Potem coś publicznie bredziła na temat polskiego prawa ale już mi wyleciało to z głowy. Pochodzi z polsko-ukraińskiej rodziny przynajmniej z tego co twierdziła
  • Odpowiedz
  • 1
@Krafti jak widac dla niej Polska to praktycznie drugi dom. Ma pewnie dwadziesciakilka lat, w 2014 byla nastolatka. Jak dla mnie to wystarczajace, aby utozsamiac sie z Polska ;)
  • Odpowiedz
@dddobranoc: wrzuć je gdzieś najlepiej bo faza kłamstwa, k------a i spermiarstwa sie napędza. Właśnie wyświetliła mi sie na Instagramie na profilu gdzie jest opisywana jako dzielna kobieta która pod ostrzałem ewakuuje ludność i ma.ponad 700 laików :))
  • Odpowiedz
@Badum: to jest oszustka i tyle Zbiórki pieniedzy na wyjazd na wojne, po czym pieniadze zostaly przeznaczone na prywatną furę i konto oszczednościowe. Przeciez to jest żerowanie na panstwie ukrainskim, te pieniadze mialy trafic do ludzi, ktorzy walcza za ten kraj. Tfu
  • Odpowiedz