Wpis z mikrobloga

Mężczyźni powinni miec prawo wyjazdu z Ukrainy

• Nie 20.9% (239)
  • Tak 79.1% (904)

Oddanych głosów: 1143

• 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak można głosować na nie? chyba trzeba miec gwozdzia w mozgu

@gharman: bywa gorzej, jeden mi narzekał że za dużo u nas Ukraińców patrze a w drugim temacie mówi że Zełeński c--j bo nie chce ich wypyscić z Ukrainy.

Fakt jest taki że dzieci i kobiety budza litość- a bezrobotni mężczyźni niekoniecznie.
  • Odpowiedz
@Lutaklika a ja bym dobie wtedy polske opuscil.

rozumiem ze ty popierasz to ze ktos inny pod grozba wiezienia oddaje zycie za to zebys to sobie siedzial spokojnie?
  • Odpowiedz
@Lutaklika: "tak dziala swiat". no tak dlatego ty sie zgadzasz na niewolnictwo, bo "tak dziala swiat". "niech ruscy zajma cala europe" bo "tak dziala swiat".

ile masz iq??
  • Odpowiedz
@56632: no wg mnie dotyczy obu plci, wiec nie wiem czemu akurat do mnie z tym pytaniem?

jestem zwolennikiem prawnej aborcji dla mezczyn, a takze rownouprawnienia w kwestii sluzby wojskowej, (takze w kwestii wolnosci opuszczania kraju)
  • Odpowiedz
jak można głosować na nie?

@gharman: normalnie, pragmatyzm. Kobiety i dzieci się przydadzą. Po co nam mężczyźni, którzy boją się walczyć o swój kraj? Skoro nie zrobią tego dla swojego to dlaczego by mieli dla naszego.
  • Odpowiedz
@56632: TO OBOWIĄZEK ROZUMIESZ?
xD gdyby coś takiego się wydarzylo to przy pierwszej okazji bym stąd w-----ł. Życie i tak jest krótkie i przeważnie c-----e, wieczny pościg za czymś i wieczna pogoń za tym żeby być szczęśliwym a ja bym miał wrzucać sobie na łeb obronę kraju ktorym rządzi banda klaunów.
Bohaterowie to ludzie którzy sami chcieliby bronić tego kraju szanując zdanie innych a nie banda pajaców którzy chcieliby w
  • Odpowiedz
@SzlachcicPolny:

normalnie, pragmatyzm. Kobiety i dzieci się przydadzą. Po co nam mężczyźni, którzy boją się walczyć o swój kraj?

kobiety ktore nie zameirzaja rodzic dzieci przydadza sie tak samo, A NAWET MNIEJ niz mezczyzni
a ile kobiet pragnie dzis miec
  • Odpowiedz
Owszem jest niebezpieczeństwo, że wyjechałoby zbyt wielu

@djtartini1: Dlatego też jest zakaz wyjazdu. Żaden broniący się kraj nie może sobie na to pozwolić. Co do reszty Twojej wypowiedzi - zgadzam się z Tobą.
  • Odpowiedz
co ty pier**** lepiej żeby wszyscy wyjechali a ich rodziny zabili i zgwalicli.

@Pingpong89: Tak dokładnie obronisz rodzinę, zwłaszcza jak rzucą cię na pierwszą linię obrony Kijowa, a twoja rodzina mieszka w Buczy, albo Mariupolu, bo linia obrony leży na przykład na Dnieprze i nic z tym nie możesz zrobić. Poza tym o ewakuacji też możesz zapomnieć xD nie masz pojęcia o czym piszesz

Idiota
  • Odpowiedz