Aktywne Wpisy

pestis +43
#nieruchomosci kuchnia do oceny
Wolne terminy od grudnia
Wolne terminy od grudnia
źródło: temp_file2780164634947715150
Pobierz
lukasz-lux +126
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2780164634947715150
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Mężczyźni powinni miec prawo wyjazdu z Ukrainy
@gharman: bywa gorzej, jeden mi narzekał że za dużo u nas Ukraińców patrze a w drugim temacie mówi że Zełeński c--j bo nie chce ich wypyscić z Ukrainy.
Fakt jest taki że dzieci i kobiety budza litość- a bezrobotni mężczyźni niekoniecznie.
rozumiem ze ty popierasz to ze ktos inny pod grozba wiezienia oddaje zycie za to zebys to sobie siedzial spokojnie?
ile masz iq??
jestem zwolennikiem prawnej aborcji dla mezczyn, a takze rownouprawnienia w kwestii sluzby wojskowej, (takze w kwestii wolnosci opuszczania kraju)
@gharman: k---a nie trafiłem w "tak" i sie nie da wrócić
@gharman: normalnie, pragmatyzm. Kobiety i dzieci się przydadzą. Po co nam mężczyźni, którzy boją się walczyć o swój kraj? Skoro nie zrobią tego dla swojego to dlaczego by mieli dla naszego.
xD gdyby coś takiego się wydarzylo to przy pierwszej okazji bym stąd w-----ł. Życie i tak jest krótkie i przeważnie c-----e, wieczny pościg za czymś i wieczna pogoń za tym żeby być szczęśliwym a ja bym miał wrzucać sobie na łeb obronę kraju ktorym rządzi banda klaunów.
Bohaterowie to ludzie którzy sami chcieliby bronić tego kraju szanując zdanie innych a nie banda pajaców którzy chcieliby w
kobiety ktore nie zameirzaja rodzic dzieci przydadza sie tak samo, A NAWET MNIEJ niz mezczyzni
a ile kobiet pragnie dzis miec
@djtartini1: Dlatego też jest zakaz wyjazdu. Żaden broniący się kraj nie może sobie na to pozwolić. Co do reszty Twojej wypowiedzi - zgadzam się z Tobą.
@Pingpong89: Tak dokładnie obronisz rodzinę, zwłaszcza jak rzucą cię na pierwszą linię obrony Kijowa, a twoja rodzina mieszka w Buczy, albo Mariupolu, bo linia obrony leży na przykład na Dnieprze i nic z tym nie możesz zrobić. Poza tym o ewakuacji też możesz zapomnieć xD nie masz pojęcia o czym piszesz
Idiota