Aktywne Wpisy

Papier_Toaletowy +335
Po 3 latach pracy w jednej firmie, a zaczynałem od magazynu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wrzucam w opozycji do tych wszystkich wpisów "odbębnij 8h i zawijaj, nie staraj się a nawet tylko udawaj że pracujesz, januszex i tak ma cie w dupie"
Tymczasem są jeszcze rzetelne firmy które potrafią docenić pracownika za zaangażowanie a nie tylko potraktować jak cyferki w Excelu (。◕‿‿◕。
Wrzucam w opozycji do tych wszystkich wpisów "odbębnij 8h i zawijaj, nie staraj się a nawet tylko udawaj że pracujesz, januszex i tak ma cie w dupie"
Tymczasem są jeszcze rzetelne firmy które potrafią docenić pracownika za zaangażowanie a nie tylko potraktować jak cyferki w Excelu (。◕‿‿◕。
źródło: 20250107_100730
Pobierz
dowujawafla +684

Mężczyźni powinni miec prawo wyjazdu z Ukrainy
@Pingpong89: Nie powinno to być jednak pod przemusem i trzymanie mężczyzn jak w więzieniu. Problem jest, ponieważ Ukraina ma ledwo dyszącą gospodarkę i nie ma pracy dla tych wszystkich mężczyzn (a nie wszyscy mogą iść do wojska i wojsko nie chce wszystkich chce w pierwszej kolejności). Problem pojawił się w zeszłym roku, bo było więcej ochotników niż miejsc dla nich i
znasz jeszcze jakas obelge po polsku poza slowem "cioto"?
@Denatur0v: Że niby co? Ja od najmłodszych lat błagałem rodziców żeby z tego kraju wyjechać i niby miałbym teraz za niego ginąć?
@Pingpong89: A jak ktoś nie ma rodziny? Albo ma zagranicą albo może uciec razem z rodziną? To powinna być indywidualna decyzja, chcesz to walczysz,
ty chcesz dysponowac moim zyciem.
nie jestesmy tacy sami
place tu duze podatki na to zeby panstwo mnie chronilo
jesli finansuje caly czas armie, a potem panstwo i tak wyciaga po mnie rece to jest to oszustwo.
dlaczego zmusza do tego tylko
dlaczego bezdzietna kobieta ma miec wakacje?
jestem za tym zeby kobiety z dziecmi byly zwolnione
ALE TYLKO ONE
wiesz jaki nagle bylby boom demograficzny? co druga 18-latka by rodzila dziecko zeby nie isc do wojska
zmusisz je do urodzenia dzieci? bo facetow jakos do obrony chcesz zmuszac, a kobiety moga sobie same decydowac czy chca miec dzieci tak?
jesli popierasz to ze bezdzietna kobieta ma miec wolnosc a ty masz gnic
Kobiety są bezużyteczne w stanie wojny że one mogą wyjeżdżać? Czy jak?
@Denatur0v: Praca jest dobrowolna i dostaje się za nią hajs.
Nie jak tchórz, tylko jak człowiek rozumny, który nie chce tracić życia w jakiejś bezsensownej wojnie, jak może sobie bardzo dobrze żyć zagranicą.